Ucigaș român, din SUA, lângă președintele Iohannis! Crimă abominabilă, în Miami

Ultima actualizare:

Un român şi-a împuşcat fosta iubită, apoi şi-a luat viaţa, în mijlocul străzii.

Klaus și Carmen Iohannis, alături de ucigașul Cristian Gheorghe Coclea, în 2017. Sursa: Facebook
Klaus și Carmen Iohannis, alături de ucigașul Cristian Gheorghe Coclea, în 2017. Sursa: Facebook

Incidentul îngrozitor s-a desfășurat pe o stradă din cartierul rezidențial Brickell, din Miami. Pe profilul de socializare al ucigașului apar câteva fotografii în care acesta e imortalizat lângă președintele Klaus Iohannis și chiar lângă soția acestuia, Carmen.

Vezi și: Criminalul de la Corbu, condamnat la închisoare pe viață. Ce a scos la iveală expertiza psihiatrică a lui Denis Mustafa

Se pare că fotografiile au fost realizate în timpul unei vizite oficiale a familiei prezidențiale, în SUA, mai precis, în Philadelphia, în 2017, cu ocazia unei întâlniri cu reprezentanți ai comunității românești, din orașul american.

Ucigașul, Coclea Gheorghe Cristian, 48 de ani, și partenera sa, Dumuta Szerika, 49 de ani, aveau o relație de aproximativ doi ani de zile. 

Femeia, ucisă de față cu fiul ei de 14 ani

Ambii erau cetățeni români, dar stabiliți în Statele Unite ale Americii, în Philadelphia. Se pare că femeia voia să rupă legătura cu ucigașul și ar fi plecat, alături de fiul ei, în vârstă de 14 ani, la Miami, unde ar locui fiica acesteia, în vârstă de 27 de ani, conform NBC Miami.

Coclea Gheorghe Cristian ar fi dat de urma ei și ar fi încercat să o convingă să reia relația. Fiind refuzat, acesta ar fi urmărit-o și ar fi împușcat-o, pe stradă, aparent, de față cu copilul minor! Apoi și-a luat viața, cu aceeași armă.

Publicația Ziarulromanesc.de citează martori care au relatat că au auzit țipete și când au mers să vadă despre ce este vorba au văzut o femeie întinsă pe stradă și un copil care privea întreaga scenă, de aproape.

Citește și: Atac cu cuțitul și focuri de armă la Arad. Supărat că i-a concediat iubita, un tânăr l-a atacat pe patron

Ulterior, copilul s-ar fi dus către un adult și s-ar fi luat la ceartă cu el. Martorii au alertat Poliția, iar ofițerii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe cei doi fără viață.

Aparent, pe numele lui Coclea Gheorghe Cristian nu ar mai fi existat reclamații privind violența domestică. Acesta lucra ca personal navigant, în cadrul unei companii aeriene din Philadelphia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net