Criminalul de la Corbu, condamnat la închisoare pe viață. Ce a scos la iveală expertiza psihiatrică a lui Denis Mustafa

Criminalul de la Corbu, Denis Mustafa, a fost condamnat pe viață. Expertiza psihiatrică făcută de specialiști au scos la iveală amănunte despre ucigașul care a curmat, cu sânge rece, viața unui bărbat din satul Corbu. 

Denis Mustafa a fost condamnat la închisoare pe viață
Denis Mustafa a fost condamnat la închisoare pe viață

Denis Mustafa a fost condamnat pe viață pentru fapta sa din luna iulie al anului trecut. Tânărul a fost acuzat și găsit vinovat pentru  omor calificat, viol, lipsire de libertate în mod ilegal. Sentința nu este, însă una definitivă. În plus, vinovatul trebuie să plătească familiei victimei daune morale în valoare de 2,5 milioane de euro, conform deciziei instanței. 

Expertiza psihiatrică realizată de specialiști scoate le iveală detalii cutremurătoare depsre personalitatea făptașului. Potrivit expertizei, Denis Mustafa manifestă caracteristici specifice sadicilor și nu are urmă de empatie, relatează Adevărul.

Vezi și: Criminalul de la Corbu consuma substanțe interzise de 10 ani

„Este conştient, cooperant, orientat temporo-spaţial, atitudine spăşită, îşi exprimă spontan, dar neautentic regretul faţă de faptele săvârşite. Pozează în rolul unui tânăr responsabil, corect şi politicos, dar îl trădează comportamentul non verbal”, se arată în expertiza medico-legală psihiatrică.

Într-o noapte a lunii iulie 2021, Denis Mustafa a intrat în casa unei familii din satul Corbu, în căutarea a 2.000 de lei. Bărbatul, consumator de droguri de peste un deceniu, se afla sub influența substanțelor interziese atunci când a pătruns în locuința oamenilor respectivi. Deși era vecin cu ele, Denis nu cunoaștea foarte multe amănunte despre persoanele pe care le-a atacat.

Citește și: Criminalul de la Corbu a fost prins după ce a ucis un bărbat și i-a violat fiica de 20 de ani

Denis a pătruns în casă, având fața acoperită de o cagulă. L-a atacat pe tată cu maceta și l-a lovit de numeroase ori. Loviturile au dus la decesul bărbatului. Pe mamă și pe alți doi copii mici i-a închis în baie, iar pe fiica cea mare a familiei a violat-o. A fost reținut după câteva ore pentru că lăsase la fața locului numeroase indicii și amprente. 

Denis era perfect conștient de fapta sa în momentul comiterii crimei

Judecătorii au subliniat că faptele lui Denis nu trebuie privite cu înțelegere și explicate prin consumul de etnobotanice pentru că făptașul este pe deplin conștient de crima pe care a comis-o și de răul pe care l-a făcut întregii familii. Așadar, magistrații au decis că cea mai potrivită pedeapsă pentru tânărul de 29 de ani este închisoarea pe viață și plătirea unei daune în valoare de 2.5 milioane de euro familiei căreia i-a priciniuit atât de multă suferință.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net