Şi-a înjunghiat soţul şi l-a filmat cum agoniza

Nu numai că a avut tăria să bage un cuţit în soţul său, dar a găsit putearea sa-l filmeze în timp ce agoniza, în loc să cheme ajutor medical. Ulterior, vasluianca de 21 de ani a încercat să şteargă urmele crimei şi să-i inducă în eroare pe anchetatori, susţinând că partenerul de viaţă s-ar fi sinucis.  

Femeia care și-a omorât bărbatul  este acuzată de vecini că l-a  mai bătut pe acesta și în alte dăți
Femeia care și-a omorât bărbatul este acuzată de vecini că l-a mai bătut pe acesta și în alte dăți

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui a pus-o sub inculpare pe Camelia Nicoleta Oatu (21 de ani), din localitatea Trohani, comuna Gârceni, sub acuzaţia de omor. Instanţa urmează să stabilească legalitatea rechizitoriului şi a administrării probelor în faza de urmărire penală. Iniţial, femeia a fost reţinută pe 26 mai 2022, dar instanţa de judecată a plasat-o în arest la domiciliu, considerând că nu prezintă un pericol social suficient de mare ca să fie încarcerată. Măsura preventivă a fost prelungită succesiv, ultima dată pe 5 august, de Tribunalul Vaslui. Anchetatorii au stabilit că femeia de 21 de ani şi-a ucis partenerul de viaţă pentru că îi reproşase că se îmbată în fiecare zi şi că nu se îngrijeşte de copilul cel mic al familiei. Tânăra este suspectată şi că a încercat să şteargă urmele crimei. După o ceartă cu soţul ei, un bărbat de 28 de ani, femeia a pus mâna pe cuţit şi l-a înjunghiat cu două lovituri în abdomen. Plină de sânge pe mâini şi pe haine, tânăra s-a spălat într-o găleată cu apă, apoi şi-a anunţat mama de cele întâmplate.

S-a spălat de sânge şi apoi a sunat la 112 

A aşteptat-o liniştită pe aceasta şi, după venirea ei, a sunat la ambulanţă, spunând că victima şi-a provocat singură rănile. Echipajul SMURD chemat la faţa locului a găsit victima inconştientă şi, după 90 de minute, timp în care medicii au încercat să o readucă la viaţă, s-a declarat decesul. Tânăra le-a declarat poliţiştilor că soţul ei s-ar fi rănit singur, dar probele au indicat cu totul altceva. „S-au luat la ceartă din cauza copilului cel mai mic, de 3 ani. Venit acasă de la muncă, fratele meu i-a cerut să schimbe băiatul, că era murdar, şi să-l spele. Numai că ea are probleme mari cu alcoolul şi atunci era băută. S-a supărat că i-a cerut să-l schimbe şi a început cearta şi a sărit la bătaie. Totul a avut loc în interiorul locuinţei. După ce a fost înjughiat, fratele meu a reuşit să iasă afară şi acolo l-a găsit tata, prăbuşit la pământ. Avea două tăieturi. Ea a intrat înapoi în casă şi s-a spălat pe mâini, în găleata plină cu apă şi s-a dus şi s-a schimbat, de parcă nu s-a întâmplat nimic. În loc să sune la ambulanţă, ea îl filma pe fratele meu cum se zbate între viaţă şi moarte şi a sunat-o pe maică-sa, la Fereşti. A aşteptat-o să vină şi tot nu sunase după ajutor. Medicii veniţi la faţa locului au spus că, dacă suna mai repede, fratele meu avea şanse să trăiască”, au povestit rudele victimei.

Casa în care s-a  petrecut crima
Casa în care s-a petrecut crima

În cele din urmă, la audieri, femeia a recunoscut că şi-a înjunghiat soţul şi că a spălat cuţitul de sânge, în speranţa că va scăpa nepedepsită. Cei doi erau cunoscuţi în comunitate pentru scandalurile pe care le produceau frecvent, în special după ce consumau alcool. Sătenii spun că femeia l-ar mai fi lovit în trecut pe soţul ei cu o tigaie în cap, dar nu şi-au închipuit că ar fi capabilă de crimă. Aceştia spun că tânăra consuma alcool, iar când soţul ei venea acasă seara de la muncă şi o găsea băută, iar copiii murdari, începea cearta.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net