Anamaria Ferentz s-a mutat la fermă, în Statele Unite! Cine este noul ei iubit

Ultima actualizare:

Anamaria Ferentz trăiește de o bună perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, însă revine în țara natală atunci când are ocazia. 

image

Artista a dezvăluit, într-un interiviu recent, că trăiește o poveste de dragoste ca în basme alături de un bărbat de origine americană și că este mai fericită ca oricând. Iată cine este cel despre are Anamaria are numai cuvinte de laudă. 

image

Anamaria Ferentz a vorbit despre bărbatul care îi este alături. Îl cheamă Douglas și se pare că între ei a fost dragoste la prima vedere. 

Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu”, a povestit Anamaria, într-un interviu recent. 

Anamaria a renunțat la Los Angeles pentru un loc mai liniștit

Artista a povestit că a ales să părăsească Los Angeles și să se mute împreună cu iubitul ei la ferma pe care acesta o deține. 

image

Anamaria Ferentz are planuri serioase de viitor alături de Douglas și este deja mamă vitregă, asta pentru că americanul are nu mai puțin de șapte copii din relațiile anterioare. Solista se înțelege de minune cu ei și se pregătește de Sărbători alături de cei care au făcut-o să se simtă ca acasă, la mii de kilometri depărtare de România. 

Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în Statele Unite ale Americii

În America, Ferentz predă canto, lucrează în real estate – imobiliare, domeniu în care s-a specializat de când locuieşte în SUA, merge la concertele organizate în diverse oraşe pentru comunităţile de români şi nu numai, călătoreşte mult şi compune piese pentru ea. 

Anamaria este prietenă cu nepotul lui Michael Jackson 

Dacă în adolescenţă era fan Michael Jackson şi şi-ar fi dorit să îl cunoască la un moment dat, iată că destinul a făcut ca Anamaria Ferentz să îl întâlnească în America pe unul dintre nepoţii megastarului, Jermaine Jackson junior, cu care este bună prietenă de mai bine de 6 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net