Anamaria Ferentz s-a mutat la fermă, în Statele Unite! Cine este noul ei iubit

Anamaria Ferentz trăiește de o bună perioadă de timp în Statele Unite ale Americii, însă revine în țara natală atunci când are ocazia. 

image

Artista a dezvăluit, într-un interiviu recent, că trăiește o poveste de dragoste ca în basme alături de un bărbat de origine americană și că este mai fericită ca oricând. Iată cine este cel despre are Anamaria are numai cuvinte de laudă. 

image

Anamaria Ferentz a vorbit despre bărbatul care îi este alături. Îl cheamă Douglas și se pare că între ei a fost dragoste la prima vedere. 

Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu”, a povestit Anamaria, într-un interviu recent. 

Anamaria a renunțat la Los Angeles pentru un loc mai liniștit

Artista a povestit că a ales să părăsească Los Angeles și să se mute împreună cu iubitul ei la ferma pe care acesta o deține. 

image

Anamaria Ferentz are planuri serioase de viitor alături de Douglas și este deja mamă vitregă, asta pentru că americanul are nu mai puțin de șapte copii din relațiile anterioare. Solista se înțelege de minune cu ei și se pregătește de Sărbători alături de cei care au făcut-o să se simtă ca acasă, la mii de kilometri depărtare de România. 

Cu ce se ocupă Anamaria Ferentz în Statele Unite ale Americii

În America, Ferentz predă canto, lucrează în real estate – imobiliare, domeniu în care s-a specializat de când locuieşte în SUA, merge la concertele organizate în diverse oraşe pentru comunităţile de români şi nu numai, călătoreşte mult şi compune piese pentru ea. 

Anamaria este prietenă cu nepotul lui Michael Jackson 

Dacă în adolescenţă era fan Michael Jackson şi şi-ar fi dorit să îl cunoască la un moment dat, iată că destinul a făcut ca Anamaria Ferentz să îl întâlnească în America pe unul dintre nepoţii megastarului, Jermaine Jackson junior, cu care este bună prietenă de mai bine de 6 ani.

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
biserica din pustietate de departe jpg
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (2) jpg
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png