Anamaria Ferentz, primele poze și declarații despre iubitul american

16 decembrie 2021

Anamaria Ferentz a dezvăluit pentru Click! cine este noul iubit și cum și-a sărbătorit ziua de naștere. Avem declarații și poze în exclusivitate. Cântăreața radiază de fericire la brațul omului de afaceri de peste hotare și o face să se simtă ca o prințesă. Ea arată excepțional la cei 46 de ani. 

image
Anamaria Ferentz a petrecut cu stil. Sursa foto: Instagram

Anamaria Ferentz s-a bucurat din plin de această aniversare, pe care a petrecut-o la New York, în compania noului său partener de viață și a prietenilor apropiați. A împlinit 46 de ani și a fost în centrul atenției. Ce putea fi mai frumos decât o excursie la New York și o sesiune de shopping și spectacole în orașul care nu doarme niciodată? Ei bine, venim cu detalii de senzație. 

Cum a răsfățat-o iubitul pe Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz este implicată de ceva timp într-o relație frumoasă cu un cetățean american. Cei doi se completează de minune. Click! a contactat-o pe fosta solistă a trupei Demmo, care a povestit, în detaliu, cum decurge viața și relația ei.

image
El este noul iubit al Anamariei Ferentz. Sursa foto: Click!

„Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.

Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună. Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate pentru Click!

image
Iubitul american îi face toate poftele artistei Anamaria Ferentez. Sursa foto: Click!

Se vede că artista este acum fericită și nu se sfiește să se afișeze pe rețelele de socializare în brațele iubitului său. La cina de ziua ei, Ferentz a purtat o rochie neagră, scurtă, cu spatele gol. În majoritatea pozelor de la New York, vedeta este alături de omul de afaceri american.

La New York, Ana nu a ratat o sesiune de shopping în magazinul celebrei Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”, din magazinul căreia a plecat acasă cu 5 perechi de pantofi, unii mai frumoși că alții. Asta da răsfăț! din “Sex and the City”, din magazinul căreia a plecat acasă cu 5 perechi de pantofi, unii mai frumoși ca alții. Asta da răsfăț!

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
andrei stefanescu iubita3 png
fuego iubita2 png
andreea balan (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg
andreea balan (1) jpg
image png