Cât de fericită este Anamaria Ferentz în brațele iubitului american! «Suntem binecuvântați să ne avem unul pe celălalt»

Ultima actualizare:

Anamaria Ferentz este foarte fericită de când are o relație cu americanul Douglas Sproul. Artista și omul de afaceri sunt de aproape un an împreună și de atunci este cea mai răsfățată femeie. Americanul o plimbă  pe Ferentz peste tot și cei doi se relaxează mereu în destinații de vis! Iar acum, cu ocazia aniversării relației lor, Anamaria Ferentz i-a făcut iubitului ei o urare de zile mari! 

Anamaria Ferentz și iubitul ei
Anamaria Ferentz și iubitul ei

"La mulți ani, iubitule! Te iubesc mai mult și din ce în ce mai mult în fiecare zi! M-ai inspirat să devin o persoană mai bună, o parteneră de viață mai bună, în fiecare zi. Suntem binecuvântați să ne avem unul pe celălalt! La 111 ani de dragoste, sănătate și fericire!", a fost mesajul postat de cântăreață pe rețelele de socializare.

De când l-a cunoscut pe americanul Douglas, Anamaria Ferentz trăiește o poveste de dragoste ca în filme. Artista s-a mutat la ferma iubitului său, din Oregon, SUA, și se bucură din plin de natură, atât ea cât și cățelul ei, Supai. Este fericită, relaxată și îndrăgostită până peste cap. De altfel, asta se vede și din fotografiile publicate pe rețelele sociale. 

image

Anamaria Feretz: "Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum"

"Îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit, sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.

Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum, dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit", spunea Anamaria Ferentz, anul trecut, în luna decembrie.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net