Topul celor mai stilate femei din România, în viziunea lui Botezatu. Surpriză mare cine sunt doamnele!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cine sunt cele mai stilate femei din România? Ei bine, asta l-am întrebat și noi pe Cătălin Botezatu, la ultimul eveniment public la care a fost, iar topul este format din trei dive, în frunte cu milionara Camelia Șucu.

Să fii o femeie stilată nu înseamnă să te îmbraci doar bine, mai ține și de atitudine, de acțiunile tale, așa că vorbim de un întreg pachet, este de părere Cătălin Botezatu. Sunt multe femei frumoase în România, unele dintre ele sunt persoane publice, altele nu, însă, dintre toate, doar trei sunt în top.

Cine putea mai bine decât Bote să ne spună care sunt femeile cele mai stilate din România. Până la urmă, dacă nu el, atunci cine? Așa că l-am răpit preț de câteva minute, iar răspunsul la curiozitatea noastră nu a întârziat să apară. Cătălin a lăudat toate doamnele și domnișoarele și a enunțat că sunt multe femeile pe care le apreciază, însă trei dintre ele se diferențiază prin ceea ce fac.

Camelia Șucu, numărul 1 în topul celor mai stilate femei

Femeia de afaceri a rămas pe primul loc pentru Cătălin Botezatu, căci fiecare apariție a sa este impecabilă, iar actele sale de caritate și acțiunile sale sunt de mare anvergură. Nu mai spunem că deține și o avere impresionantă de zeci de milioane de dolari și se menține în topul afaceriștilor din România cu munca pe care o depune în acest domeniu.

Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, pentru Click!.

Vezi și: Ce femeie îl dă pe spate pe Botezatu? Care e cea mai bine îmbrăcată româncă?

Andreea Berecleanu, numărul 2 în top cele mai stilate femei din România

„Este o femeie superbă, stilată, deosebită. Se îmbracă bine, este elegantă.”, a declarat Bote despre celebra prezentatoare tv, care, de asemenea, este și antreprenor.

Citește și: Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu

Andreea Marin, numărul 3 în top cele mai stilate femei

Fosta prezentatoare TV, prezență rară la evenimentele mondene, este fără doar și poate o femeie cu stil. Nu o spunem noi, o spune chiar Bote, la adresa căreia are numai cuvinte de laudă. „Andreea Marin, pe care o admir și s-a pus în slujba oamenilor cu probleme, care încearcă să facă lucuri lăudabile. Poate e mai important să faci asta decât ce vorbești.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!.

Mai vezi și: Întâlnire de taină între Andreea Marin şi Cătălin Botezatu

Așadar, rămâneți aproape, Cătălin Botezatu vine cu noutăți și pe partea de fashion, la general, căci avem nevoie să știm cu ce ne îmbrăcăm anul ce urmează, care se anunță unul total diferit în materie de modă. De altfel, pentru sfaturi practice în ceea ce privește ținutele de Sărbători, Bote vine și aici cu noutăți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net