Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre sărutul pasional cu Loredana! Ce legătură există între cei doi: „O iubesc și o apreciez”

#Exclusiv Click!

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre sărutul pasional pe care l-a avut cu Loredana de ziua lui. Contactat de Click!, îndrăgitul creator de modă a făcut primele declarații în legătură cu episodul „încins” de la petrecerea organizată la finalul săptămânii trecute.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre sărutul pasional cu Loredana Groza. Foto: colaj Click!
Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre sărutul pasional cu Loredana Groza. Foto: colaj Click!

Pe 3 decembrie, Botezatu a împlinit vârsta de 56 de ani. Cu această ocazie, celebrul designer a dat un party care i-ar face invidioși și pe cei mai mari petrecăreți ai lumii. Înconjurat de prieteni dragi, colegi de la Kanal D și nume grele din showbiz, Botezatu a avut parte de o seară cu adevărat specială.

De la eveniment nu putea să lipească Loredana Groza, una dintre vedetele pe care fostul jurat de la „Bravo, ai stil” le apreciază enorm. Artista a făcut un show de zile mari, a cântat cele mai tari și cunoscute piese din repertoriul ei și i-a urat „La mulți ani” creatorului de modă. La un moment dat, cei doi au uimit pe toată lumea cu un sărut care a părut foarte pasional.

După ce au cântat împreună, au dansat și s-au pupat, ne-am gândit să-l întrebăm pe Cătălin ce a însemnat acel moment de afecțiune de la petrecere. Vedeta de la Kanal D a lămurit episodul din club.

„A fost un pupic firesc, nevinovat, între doi prieteni care se cunosc de foarte multă vreme. Nu a fost un sărut în adevăratul sens al cuvântului, se și vede pe filmări, că sărutul este altceva, un pupic pe buze se vede.

Între mine si Loredana, care pentru mine este o divă adevărată, este doar o prietenie, ne cunoaștem de foarte multă vreme, este o artistă desăvârșită. O iubesc și o apreciez”, a precizat Cătălin Botezatu pentru Click!.

Loredana și Cătălin Botezatu s-au sărutat de ziua celebrului designer. „A fost un pupic nevinovat”

Pe 3 decembrie, celebrul designer Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani. Creatorul de modă a dat o super fiesta în club, alături de cei mai buni prieteni. Supriza serii la petrecerea aniversară a lui Cătălin Botezatu a fost chiar Loredana. Cei doi au o relație de prietenie de 25 de ani, iar designerul nu a ezitat niciodată să spună că îi este foarte aproape apropiată.

Pe lista de invitați s-au aflat și Cristian Boureanu Cătălin Cazacu, Daniel Pancu, însoțit de jumătatea lui, Andra Teodorescu, renumita soprana Iana Novac, Tania Budi și Antonia.

La aniversarea spectaculoasă au fost prezenți colegi de la Kanal D ai Botezatu, precum Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana-Maria Barnoschi, dar și pe prietena sa de suflet, Anamaria Prodan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png