Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu! Celebrul designer o vrea pentru o noapte: „Ce dacă sunt măritate?”

Cătălin Botezatu a făcut, acum ceva timp, cele mai sincere dezvăluiri. Celebrul creator de modă a povestit ce femei din showbiz nu ar rata, sub nicio formă, pe care dintre ele le „iubește” și pe care le-ar vrea pentru o aventură. 

Se poate lăuda cu o viață profesională impresionantă, cu numeroase prezentări de modă în portofoliu, creații care mai de care mai interesante și un „portofoliu” cu femei la fel de interesant. 

Cătălin Botezatu și-a declarat sentimentele pentru Lidia Buble

Ajuns la vârsta de 55 de ani, Cătălin Botezatu nu s-a căsătorit niciodată. Au trecut prin viața sa cele mai frumoase și râvnite femei, însă niciuna nu a reușit să-și „câștige” statutul de soție pentru acesta. 

La un moment dat, în spațiul public, Bote a vorbit despre femeile alături de care s-ar vedea având o aventură de pomină. În „top” au intrat Andreea Berecleanu, dar și Christina ICH, Mihaela Rădulescu și Lidia Buble. Despre cea din urmă, Cătălin Botezatu a ținut să menționeze că o iubește și o apreciază foarte mult, ca femeie. 

„Pe asta chiar o iubesc, pe Buble, dintotdeauna. Și o să îmi placă mereu de ea”, a spus Botezatu, acum ceva timp, în presă. Nici artistei nu îi este străin Cătălin! De mai bine de 20 de ani, îi poartă aceeași dragoste și admirație, spune ea. Totul a început în momentul în care, elevă fiind, a aflat că Botezatu ajunge în Deva, orașul său natal, pentru a-și lansa o carte. 

Citește și - Scandal între Botezatu și Neculai Stanciu. Stilistul de la ”Vorbește lumea”, desființat de designer

Ceea ce a urmat apoi i-a întrecut așteptările chiar și Lidiei Buble, care nu s-a gândit nicio secundă că o să primească un compliment din partea bărbatului cu a cărei fotografie obișnuia să doarmă sub pernă. 

„Eram disperată, dormeam cu poză lui sub pernă. Am reușit să ajung, într-un final, la lansarea cărții lui și țin minte că a ținut un discurs foarte fain. Apoi, la final, toată lumea făcea poze cu el. Eu am rămas ultima, dar nu aveam telefon care să facă și fotografii. 

Mi-a spus la ureche că sunt foarte frumoasă. Două săptămâni am sunat din trâmbița în toată școala: băi, mi-a zis Botezatu că sunt frumoasă. Îmi aduc aminte că m-a atins pe mâna dreaptă și mi-a zis că voi ajunge mare în viața asta. Uite că vorbele lui s-au adeverit”, a mărturisit Buble, extrem de recunoscătoare pentru cele întâmplate. 

Botezatu nu i-ar spune „nu” Andreei Berecleanu!

Așa cum v-am spus, lui Cătălin i-au plăcut întotdeauna femeile frumoase. La capitolul aventuri de-o noapte, celebrul designer nu are nimic împotriva verighetei de pe degetul lor și a declarat că una dintre ținte ar putea fi Andreea Berecleanu. 

Cătălin Botezatu și Andreea Berecleanu
Cătălin Botezatu și Andreea Berecleanu

Tot în categoria aventuri a intrat și Christina ICH, dar și Mihaela Rădulescu. „Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea top. La rege trag regine”, a spus celebrul designer, în cadrul provocării cu sosuri picante, din emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. 

O regretă pe Vanda Vlasov

Fiecare femeie care a trecut prin viața lui, l-a marcat. Acum ceva timp, Cătălin Botezatu s-a iubit cu Vanda Vlasov, femeia pe care o regretă și în ziua de azi. 

„Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt pentru mine niște femei extraordinare.

Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Le respect și le iubesc. Vanda a rămas într-unul din sertarele inimii mele. Nu am mai văzut-o, dar cred că este ok”, a mai declarat acesta. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
FotoJet (4) jpg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre