INTERVIU Cătălin Botezatu, dezvăluiri de ziua lui. Ce i-au spus medicii, ce l-a sfătuit mama sa și ce planuri are pentru 2021

image
Cătălin Botezatu a împlinit 54 de ani și parcă a găsit elixirul tinerețiifoto: arhivă personală

Cătălin Botezatu, regele modei românești și juratul emisiunii "Bravo, ai stil!" (Kanal D), a împlinit 54 de ani pe 3 decembrie. Dacă în ceilalți ani organiza petreceri cu sute de persoane, șampanie scumpă și distracție până la orele dimineții, iată că anul acesta, pentru prima dată, Cătălin Botezatu stă acasă. De teama virusului, nici măcar cu cei mai buni prieteni nu se vede, însă pune la cale o petrecere grandioasă, ca să își ia revanșa.

  • Click!: La mulți ani, Cătălin! Ne obișnuisei cu aniversările tale opulente. Ce faci acum? 

Cătălin Botezatu: Nu petrec anul acesta. Spre deosebire de anii trecuți, în care făceam petreceri cu sute de persoane, acum fac o excepție. Nu este momentul de sărbătorit, trebuie să fim realiști, responsabili. Cu sănătatea chiar nu este de jucat. 

  • Cred că este prima dată când stai acasă, fără să te întâlnești cu prietenii. 

Da, clar, este prentru prima dată în viața mea când nu mă serbez, când nu mă întâlnesc cu prietenii mei, mulți dintre ei sunt carantinați, alții sunt bolnavi, așa că nu are nimeni chef de distracție. Oricum, cred că m-am distrat suficient în toți anii aceștia, așa că e binevenită pauza asta (râde) 

  • Îți vei lua revanșa la anul?

Clar. La anul fac 55 de ani, deci e o vârstă rotundă, așa că o să-mi iau revanșa cât pentru doi ani. Până atunci îmi doresc să fiu sănătos, să fiu liniștit. Cum ziceam, e prima dată când nu mă aniversez și când nu-mi fac planuri de Sărbători. Am primit mesaje de la ora 12 noaptea, sute de mesaje, de telefoane, m-a lăsat bateria la un moment dat și nu știam de ce nu mai sună telefonul. De fapt, era închis. 

image
Cătălin Botezatu, un etalon al eleganței
  • Cum a fost 2020 pentru tine? 

A fost un an foarte bun pentru mine. A fost o toamnă extrem de plină, cu multe prezentări prin țară. Am avut show-uri de modă în Paris, la Craiova, la Timișoara, Cluj, Arad, iar zilele trecute un show online "Miss Măriuță", care s-a bucurat de mult succes. Apoi, emisiunea "Bravo, ai stil", de la Kanal D, plus proiectele pe care le pregătesc pentru anul viitor. Deci, pot să spun că am avut activitate, nu am stat deloc, nu am întrerupt nimic. Nu am resimțit pandemia din punctul acesta de vedere, slavă Domnului! 

  • Cum te mai simți? Am citit undeva că ar fi reapărut problemele de sănătate. 

Cu sănătatea sunt ok. Am fost în urmă cu trei săptămâni la control în Turcia și mi s-a spus să am mai multă grijă de mine, să evit efortul, stresul. În continuare iau medicamentele prescrise de medicul meu. Cu sănătatea nu este de glumă, așa că înțelegi de ce nu vreau cadouri de ziua mea (râde). 

  • Este important că o ai pe mama ta alături.

Mama este tot timpul lângă mine, ba uneori prea prezentă, ca să o zic pe-aia dreaptă! Ea e șefa la atelier, vine mereu să vadă dacă sunt in regulă, îmi mai aduce aminte că trebuie să mănânc. În rest, nu se bagă în viața mea. 

  • Este o femeie foarte dibace. Apropo, care e cel mai important sfat pe care ți l-a dat ea, ca mamă ? 

O să râzi! Să plătesc facturile! Bine, tot ea le plătește, pentru că spune că nu suportă să fiu dator la stat. Ea e așa, ca un ceasornic, are o precizie de ceas elvețian, cum vede o factură, cum strigă după mine: "Cătălin, scoate banii, mamă!". Este, într-adevăr, o femeie dibace și mă bucur că e sănătoasă, că e lângă mine. În încheiere, îți spunem încă o dată "la mulți ani" și să fii fericit, Cătălin! 

Citește și:

INTERVIU Operat de cancer și cu 5 stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a renăscut: "Am trecut pe lângă moarte, nu îmi mai este frică"

Cătălin Botezatu: «Nu sunt fericit, e imposibil să mă iubească cineva, sunt doar un trofeu»

Johnny Depp FOTO EPA-EFE
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
surorile gabor webp
foto2 viviana si fetele jpg
FotoJet jpg
livia graur jpeg
raluca aprodu emilian oprea uniter jpg
livia graur familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cristina cioran  iubit alex dobrescu jpeg
image png
familia regala jpg
alex delea survivor jpg
surorile gabor webp
Johnny Depp FOTO EPA-EFE