Adevărata față a lui Cătălin Botezatu! Așa arată cu adevărat creatorul de modă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu (55 de ani) este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz! Acesta și-a făcut apariția, luni, 12 decembrie, la un eveniment monden, unde a reușit, și de această dată, să atragă privirile celor din jur datorită aspectului său fizic, dar și atitudinii sale. Cătălin e un bărbat greu de cucerit, însă frânge inimi fără număr.

Cătălin Botezatu, un bărbat pe care multe femei îl doresc partener

Dacă nu dă verdicte despre aparițiile vedetelor din România sau nu se află pe la vreun festival de modă pe afară, simpaticul Bote e prezent la diferite petreceri. Poate mulți îl văd dur, tranșant, mai ales și după experiența de jurat de la „Bravo, ai Stil!”, însă creatorul de modă este unul dintre cei mai calzi și vorbăreți oameni.

Citește și: Cătălin Botezatu, vise erotice cu Andreea Berecleanu! Celebrul designer o vrea pentru o noapte: „Ce dacă sunt măritate?”

Noi ne-am întâlnit, de-a lungul timpului, cu designerul la multe evenimente mondene, unde mereu a avut o atitudine jovială, deschisă și mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de ceea ce se întâmplă viața lui. Grijile le lasă acasă, iar când se află printre oameni încearcă mereu să-i facă să zâmbească.

Așa s-a întâmplat și la cea mai recentă ieșire publică, care a avut loc într-o zonă exclusivistă din zona de Nord a Capitalei, unde Bote a fost numai zâmbet. N-am putut să nu-i remarcăm ținuta: geacă de piele,  helancă pe gât și pantaloni negri. Bote zici că era din celebrul film Tom Gun.

Iată și: Scandal între Botezatu și Neculai Stanciu. Stilistul de la ”Vorbește lumea”, desființat de designer

Cătălin Botezatu, frumos de la “Mama Natură”

Creatorul de modă se menține mereu în formă, însă cu dietă, sport și cu o alimentație sănătoasă.

„Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc ca un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia, așa, de gust.

Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât. Mă cântăresc foarte rar să văd, așa, ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic „Opa!”, a declarat Botezatu, pentru Click!

Iată și: Botezatu, într-un scandal cât casa regală! O face praf pe Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis

Vă întrebați ce face de arată atât de bine? Ei bine, Bote nu e operat, însă face destul de multe tratamente faciale.

„Nu fac nici un efort ca să arăt așa, singurul lucru sunt cremele, am o prietenă care îmi trimite mereu. Nu stau să îmi pun 100 de creme, doar seara și dimineața. Îmi mai pun măști când sunt obosit. N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.”, a mai spus Bote, pentru Click!. 

Trebuie să vezi și: Cătălin Botezatu, apariție fabuloasă la Untold! Numai lanțul de la gât cu briliante, din prima seară, a costat cât o mașină!

Click! spune

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din țară, însă a reușit să se facă remarcat și în străinătate. Designerul a organizat prezentări de modă pe toate continentele: de la New York sau Las Vegas, la Windock în Namibia, Sun City în Africa de Sud, Islanda sau Indonezia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net