Cătălin Botezatu, apariție fabuloasă la Untold! Numai lanțul de la gât cu briliante, din prima seară, a costat cât o mașină!

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu nu se dezice la cei 54 de ani pe care îi are! Muncește extrem de mult, iar atunci când prinde o fereastră pentru distracție, mai ales cum au fost cele 4 zile nebune și pline de la Untold, a spus “Prezent”. Nu de alta, dar a fost în centrul atenției!

cub catalin botezatu png

Outfiturile lui au făcut deliciul publicului și ale prietenilor săi prezenți la celebrul festival, iar Botezatu știe ce să facă pentru a fi number 1! Astfel, celebrul designer a chefuit în fiecare zi până dimineață, în ultima seară chiar rezistând eroic până la 8 dimineața, pentru că J Balvin și David Guetta au știu cum să își țină publicul aproape.

Vezi și: Cătălin Botezatu, mai sexy ca niciodată la 55 de ani! Care e secretul lui? „Am un meniu special”

Cât de bine s-au îmbrăcât oamenii care au fost la Untold, atât femeile cât și bărbații, nu putea să ne spună și să remarce decât Cătălin Botezatu! Designerul nu a dorit să își comenteze propriile ținute, însă reporterii Click! au fost cei care au făcut o estimare a ceea ce a purtat Bote în cele 4 seri de festival iar suma ținutelor sale este una de invidat, doar lanțul Cartier cu briliante afișat la gât de designer în prima și a treia seară, fiind estimat la suma de 100.000 euro și costând cât un apartament.

Iată și: Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască: are părul complet alb

Și dacă tot a fost în centrul atenției, să descriem puțin ținutele purtate de Cătălin Botezatu la Untold, toate din noile colecții ale binecunoscutelor case de modă, cu un preț exorbitant, dar așa cum ne-a obișnuit, Botezatu a fost top!

În prima seară de Untold, Bote se pare că a purtat o ținută Balmain – pantaloni și tricou, ghete Prada, ochelari Gucci alb-negru, model din colecția 2023, ambele asortate cu un lanț  marca Cartier cu briliante – al cărui preț estimat la 100.000 euro, ce mai, cât un apartament! Iar outfitul purtat de Bote în prima seară de festival se ridică undeva la 10.000 de euro.

image

În a două seară de Untold, designerul a făcut furori și a atras atenția cu o pereche de ochelari de soare marca Gucci, cu lentile gravate cu bradul respectiv, din colecția 2023, acel tip de ochelari Mascherino, care i-au acoperit jumătate de față și care costă cam cât o mașină. Și ca totul să fie perfect, pe lângă ochelarii de soare, Botezatu și-a completat look-ul cu o ținută de 6-7000 de euro compusă din total look marca Versace – cămașă, medalion, ghete și pantaloni Valentino,  plus ciorapi off white, pentru că designerul acordă maximă atenție tuturor detaliilor!

image

În a treia seară de festival, Cătălin Botezatu a optat, de asemenea, pentru un total look Balmain care include șapcă, tricou, pantaloni Balmain și în picioare papuci aceeași marcă, ediție limitată, Unicorn shoes, un look care costă în total aproximativ 7.000 de euro, la care se adaugă lanțul Cartier cu briliante de 100.000 de euro purtat și în prima seară de festival, plus ochelarii Cartier din serie limitată, colecția 2023 care nu au apărut deocamdată pe piață.

image

Iar în ultima seară de Untold, Cătălin Botezatu a fost din nou Rege! A avut un total look Versace alcătuit din cămașă din mătase Versace, pantaloni cu patchuri din mătase, geacă și ghete, toate 3 marca Versace, medalion și ochelari versace – un look întreg de aproximativ 10.000 de euro!

image png

Făcând o radiografie a ținutelor de la cel mai așteptat festival de muzică de la noi, Cătălin Botezatu a remarcat că toată lumea a ales cele mai potrivite ținute din garderoba pentru Untold!

„Anul ăsta chiar am făcut în fiecare seară filmări la Untold pentru un brand cu care eu colaborez și am filmat ținute bine și prost îmbrăcate, studiind ținutele de la festival ale fetelor și domnișoarelor și premiindu-le.  A fost în fiecare seară o chestie în direct pe Youtube de acolo. Am premiat câte 4-5 fete bine îmbrăcate pe seară.

Am întâlnit fete din SUA, Italia, Rusia și foarte multe românce care erau corect îmbrăcate, extravagante dar cu ținute de festival cu aspect boho-chic, extrem de sexy, foarte multă goliciune, transparență, ținute sexy. Fetele cunoscute din așa zisă lume bună și-au dat doctoratul, cum se zice, în modă, la Untold.

Cel puțin la secțiunea VIP, unde am fost eu, doamnele și fetele și-au etalat cele mai bune ținute! A fost poate pentru prima oară când am văzut peste tot, și în arena și jos și la VIP și afară multă lume îmbrăcată foarte bine și de festival, care au respectat ținutele de festival, ca să fie comode!

Jos la stadion nu am stat și nu am văzut prea mult acolo, dar am remarcat zeci de ținute extrem de frumoase  la secțiunea VIP. Bocancii și cizmele au fost vedetele, asta înseamnă un festival look, foarte multe ținute albe, la fete  mulți bocanci și la bărbați sneakersi.

Și bărbații și-au dat silința să fie îmbrăcați frumos, în branduri foarte bine asociate, combinate cu accesorii. Nu au fost bine îmbrăcați doar bărbații din București ci și cei din Cluj, Oradea, Sibiu…”, a declarat pentru Click! celebrul designer Cătălin Botezatu.

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net