Monica Hill, declarații explozive despre Cătălin Botezatu: «Încă îl iubesc foarte mult»

Ultima actualizare:

Monica Hill, fosta iubită a lui Bote, uimește din nou cu declarațiile sale. În cadrul unui interviu exclusiv Click!, modelul ne-a mărturisit că încă îl iubește pe celebrul designer.

Monica Hill a avut o relație cu celebrul Cătălin Botezatu
Monica Hill a avut o relație cu celebrul Cătălin Botezatu

Monica Hill a tot fost în vizorul presei mondene datorită relațiilor pe care le-a avut cu persoane influente din showbiz-ul autohton. Pentru modelul internațional a fost o perioadă agitată, în care era urmărită peste tot, dând declarații peste declarații despre viața amoroasă, însă acum lucrurile s-au liniștit.

Citește și: Bomba-sexy a lui Botezatu, primele declarații despre relația cu designerul

Cu Monica Hill ne-am întâlnit într-un salon din București, așa că am invitat-o la un interviu fără perdea, în care am vorbit despre relația cu Cătălin Botezatu, trucuri de frumusețe, concursuri de miss, dar și despre relația de iubire pe care o are în prezent. Monica a fost extrem de deschisă și ne-a povestit totul cu lux de amănunte.

Vezi și: Relația dintre Bote și tinerica de 18 ani, din ce în ce mai serioasă

  •  Cum este să fii un top model internațional? Diferă ceva față de viața unor fete obișnuite?

Sincer, mie mi se pare că este o viața ca a oricărei fete. Este interesant, drăguț, eu îmi fac treaba. Merg la shooting-uri, la prezentări și cam atât.

  • Cum arată o zi din viața ta? Ce face un model după ce se trezește, cum decurge o zi normală?

Mă trezesc, mănânc micul dejun, dacă reușesc să merg la sală o oră e ok, după care merg la salon și mă aranjez. Trec pe la mama în fiecare zi, iar apoi am shooting-uri, merg iar la salon, la machiaj, mă aranjez, plec la lucru și ajung acasă.

  • Ții mult la imagine?

Nu aș spune că foarte mult, nu stau mult în fața oglinzii. Nu mi se pare că aspectul fizic este cel mai important, dar îmi place să mă îngrijesc.

  • Cât contează pentru o femeie să fie îngrijită?

Contează foarte mult. Cred că o femeie ar trebui să fie frumoasă, bărbații ar trebui să fie cei puternici, iar femeile frumoase și dacă se poate și deștepte. Contează foarte mult.

  • Cum îți întreții părul?

Acasă nu fac foarte multe, mai mult merg la salon. Cel care are grijă de părul meu este Adi Constantin. Dar mai sunt zile în care nu am timp să ies pentru asta, așa că mă descurc să am grijă de păr și acasă.

  • Petreci mult timp în fața oglinzii?

Nu neapărat. Petrec maxim 20 de minute până să ies din casă.

  • Sunt fete care nu au timp să se îngrijească. Ce le-ai putea spune?

A avea grijă de tine nu înseamnă a sta într-un salon în fiecare zi, ci să te îngrijești ca persoană. Nu este neapărat să fii în trend, cum, de exemplu, le-am văzut pe majoritatea fetelor că și-au făcut laminare de sprâncene. Cred că ar trebui să faci ceea te avantajează ca persoană, nu ce este la modă.

  • Sunt unele femei care sunt contra schimbării, contra operațiilor estetice. Ce părere ai despre acest lucru?

Eu nu am absolut nimic împotriva operațiilor estetice, din contră, și eu aș vrea mai târziu. Fiecare face ce dorește, dar dacă ele au anumite complexe, ar trebui să facă ceea ce le face să se simtă bine și să schimbe acel ceva.

  • Ce operatii ai în minte? Ce ai vrea să schimbi?

Eu aș vrea implanturi și cam atât.

  • Ce planuri ai pentru carieră?

De când a venit pandemia a fost foarte greu cu concursurile, aștept să văd ce schimbări vor fi.

  • Cu Botezatu în ce relație ai rămas?

Cătălin este prietenul meu drag pe care îl iubesc foarte mult. Îl știu de când eram mică și vorbim și acum. Ne înțelegem foarte bine.

  • În rest, pe plan personal cum ești?

Nu prea îmi place să discut despre viața personală, dar sunt bine pe plan personal.

Cariera Monicăi Hill

Monica Hill a făcut primii paşi în modeling de la 12 ani şi a lucrat cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, din Italia şi Grecia.

Fosta iubită a lui Botezatu intrat în atenția presei în 2018 când s-a afișat alături de designer la un festival de modă. Cei doi au dansat unul lângă altul și au dat de înțeles celor din jur că între ei ar fi mai mult decât o frumoasă prietenie.

Acum, ea studiază dreptul, însă nu își dorește să renunțe la cariera de model.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net