Moni: «M-am distrat cu poliţiştii!»

Ultima actualizare:

    Moni: «M-am distrat cu poliţiştii!»
Moni: «M-am distrat cu poliţiştii!»

Monica s-a crezut „regina şoselelor”, la volanul limuzinei sale Bentley, în noaptea de miercuri spre joi, circulând cu 121 km/h, pe Bulevardul Lascăr Catargiu.

A început să conducă singură la îndemnul fostului şofer, celebrul Voicu Pânzar, dar iată că viteza i-a cam venit de hac Monicăi Columbeanu.

Soţia lui Iri a rămas fără permis miercuri noaptea şi a plătit o amendă de 540 de lei, după ce a fost prinsă de radar circulând cu 121 km/h pe Bulevardul Lascăr Catargiu, unde limita legală a vitezei este de 60 km/h.

“Poliţiştii s-au purtat foarte frumos cu mine, m-am distrat cu ei şi nu m-am supărat deloc că mi-au luat carnetul. L-am sunat imediat pe noul meu şofer să-i povestesc”, a declarat Monica, pentru Click!

Vedeta este chitită să-şi recupereze permisul după o lună şi speră ca poliţiştii să îi reducă pedeapsa, nu de alta, dar se află la prima abatere: “Voi depune o cerere la Poliţie şi, având în vedere că este prima greşeală în patru ani, mă vor "păsui" şi mă vor supune unui test de 15 întrbări. Dacă îl trec, îmi iau carnetul după o lună. Am luat nota 10 la licenţă, un astfel de test nu mă va da peste cap”, ne-a mai spus Monica. Acum, vedeta chiar are nevoie de serviciile noului şofer, Adrian Filote.

Iri, prins cu 127 km/h

Şi Irinel a rămas fără permis de conducere, timp de trei luni, în luna iunie a anului trecut, când a fost prins circulând pe DN 1, în localitatea Săftica, cu 127 km/h. Miliardarul, care nu a dorit să facă nici o declaraţie despre acest incident, a plătit şi o amendă de 450 de lei, el apelând, ulterior, la serviciile şoferului Dan.

Şuţu şi Columbeanu, două familii care au uimit Parisul

Diferenţa de înălţime în favoarea părţii feminine şi zâmbetele ironice ale celor din jur nu i-au oprit pe Monica şi Irinel Columbeanu să formeze o familie în urmă cu trei ani. Cei doi au în lumea mondenă a Capitalei şi doi predecesori, cel puţin la fel de populari.

Prinţul Grigore Şuţu şi soţia sa Irina formau în secolul XIX o pereche ciudată, fiind porecliţi de bucureşteni “Turcul şi Cămila”, din cauza staturii lor nepotrivite: el era foarte scund, iar ea era foarte slabă şi înaltă. Vestimentaţia lor era luxoasă, demnă de un statut princiar.

“El era atât de mic, încât stătea pe un strat de perne în trăsură pentru a putea fi văzut. Şuţu avea unul din cele mai fastuoase şi originale echipaje, care a făcut senzaţie chiar şi pe străzile Parisului”, ne-a povestit istoricul Petru Vintilă.

Revenind în zilele noastre, trebuie amintit că şi Monica a făcut senzaţie în capitala Franţei. În urmă cu trei ani, aceasta şi-a pus pe cap o geantă cu blăniţă, crezând că este pălărie.

image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net