Cătălin Botezatu, mai sexy ca niciodată la 55 de ani! Care e secretul lui? „Am un meniu special”

La 55 de ani, după mai multe probleme de sănătate, o operație de cancer și 5 stenturi montate la inimă, Cătălin Botezatu se menține fit și se ține departe de tentațiile culinare.

 A avut o apariție de senzație la un eveniment monden de beauty desfășurat miercuri seara și a fost îmbrăcat în alb, conform dress code-ului evenimentului. Așa că am putut observa și cât de bine arată, fiind cu câteva kilograme în minus. Celebrul designer are un meniu de vară atent și știe exact ce trebuie să mănânce pentru a nu lua în greutate acum.

Află mai multe despre el:  Îi este sau nu dator Cristinei Bâtlan? Cătălin Botezatu rupe tăcerea: „Pentru ceea ce face...”

Cătălin Botezatu, secretele unei apariții de senzație

“Am un meniu special acum pentru că vreau să fiu sănătos și atunci mi-am dat seama că nu trebuie să mai mănânc că un animal, tot felul de animale. Am început vara prin a mânca fără carne, totul fără carne, din când în când puțin pește alb, fără grăsimi, fără prăjituri, ceea ce e groaznic, fără pâine, din când în când puțină focaccia așa de gust. Mănânc foarte multe legume, risotto de toate felurile, folosesc doar ulei de măsline, mănânc salată multă și cam atât”, a mărturisit Bote pentru Click!

Citește și: Cătălin Botezatu, în tandrețuri cu o contesă, în Monaco! Click! are poze cu ei în camera de hotel!

În ceea ce privește greutatea pe care o are acum, cunoscutul creator de modă ne-a declarat că nu se cântărește decât atunci când simte nevoia sau i se pare că hainele stau mai largi pe el.

“Mă cântăresc foarte rar să văd, așa,  ce greutate mai am. Știi când mă cântăresc? Când văd că anumite haine mai fit îmi sunt largi, atunci zic "Opa". Am slăbit vreo 6 kilograme, dar așa, fără să fac nimic, de la începutul verii până acum”, a mai adăugat Cătălin Botezatu pentru Click!

Cătălin și-a început cariera în anul 1984, când a fost acceptat ca manechin la Casa de Modă Venus. Primul său „job” i-a adus mari satisfacții și a ajuns să primească premiul pentru „Cel mai bun manechin al anului în Europa”, în 1985. Apoi s-a specializat la Institutul European de Modă de la Milano, sub îndrumarea lui Gianni Versace.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net