Îi este sau nu dator Cristinei Bâtlan? Cătălin Botezatu rupe tăcerea: „Pentru ceea ce face...”

Ultima actualizare:

Cristina Bâtlan a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, unde a dezvăluit un detaliu de-a dreptul picant despre relația cu un alt designer cunoscut. Este vorba despre nimeni altul decât Cătălin Botezatu, care i-ar fi fost dator cu o sumă de bani antreprenoarei. Cum se apără creatorul de modă?

catalin botezatu cristina batlan jpg

Ce-i drept, evenimentul pe care Cristina Bâtlan l-a relatat în emisiunea lui Măruță s-a petrecut în urmă cu ani buni și a hotărât să vorbească despre asta pentru a „fenta” sosurile iuți. „Leoaica” de la PRO TV a confirmat faptul că i-a vândut marfă în valoare de 5.000 de euro lu Cătălin Botezatu, bani pe care nu i-a mai recuperat niciodată.

S-ar putea să te intereseze și:  Cristina Bâtlan, de la «Imperiul Leilor», super-aniversare, la 49 de ani: «Nici la nunta mea nu a venit atâta lume»

Botezatu nu a tăcut și a vorbit deschis, la rândul lui, despre acest eveniment. Se pare că atunci se afla la începuturile în carieră și că nu el se ocupa de plăți, ci o altă persoană care între timp a trecut în neființă. Transmite că o respectă pe Cristina Bâtlan pentru reușitele profesionale și nu numai și mărturisește că între ei doi nu a existat, de fapt, niciun conflict, niciodată.

Cătălin Botezatu vorbește despre episodul datoriei

„Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate (...).Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru.

Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord.

La fel de interesant: Cătălin Botezatu, în tandrețuri cu o contesă, în Monaco! Click! are poze cu ei în camera de hotel!

Eu mă număr printre fanii Cristinei Bâtlan, fără niciun fel de ipocrizie spun asta. Pentru că o cunosc de atunci și, repet, era unul dintre furnizorii noștri, împreună cu familia sa. O apreciez și mă mândresc cu ea, pentru ceea ce face. Pentru faptul că este printre puținii oameni din lumea fashion-ului care a reușit peste hotare. În momentul în care am văzut prima oară un magazin Musette în cartierul Soho din New York, când și eu făceam prezentări de modă la New York, m-am bucurat enorm.

Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm… Când suntem la evenimente private, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat (...) ”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Fanatik.ro.

Cristina Bâtlan clarifică declarațiile. Nu a fost niciodată supărată pe Cătălin Botezatu

Astfel, și investitoarea de la „Imperiul Leilor” a continuat seria dezvăluirilor și a clarificat declarațiile de ieri, din emisiune. Situația este, într-adevăr, veche. Nu a avut o problemă cu Botezatu din acest motiv, iar acum au o relație bazată pe respect. Motivul pentru care a decis să dezgroape acum un subiect atât de vechi? Este o fire sinceră și nu poate ascunde adevărul!

Nu rata nici: Cristina Bâtlan, povestea de succes a femeii care conduce un imperiu al pantofilor

„Este ceva foarte vechi. Cătălin avea pe altcineva în acea perioadă, care se ocupa de firma lui. Suma aceea am trecut-o la pierderi. Și eu, și el. Nu era un conflict, nu este nici acum. Între timp persoana a și murit. Dar povestea este adevărată. Eu am vrut să arăt, că oricât succes ai avea, în viață sunt și momente grele, viața nu este doar roz. A fost o perioadă în care foarte mulți dintre ei au avut probleme, iar facturile curgeau. Au avut probleme cu oamenii lor.

A fost o situație care nu mai putea fi reparată. Dar ori ne câte ori ne întâlnim ne salutăm, ne respectăm! Dar, cum am spus, în acea perioadă se ocupa mai mult doamna respectivă și, probabil, nu a reușit să stăpânească situația, chiar a pierdut controlul. A cumpărat mai multe țesături decât trebuia.

Cred că și el era bolnav în perioada aceea. Am mai vrut să arăt că în afaceri poți să și pierzi, dar poți să și câștigi! Subiectul acesta doar m-a salvat să nu mănânc picant! Dar este adevărat, eu nu pot să mint! Trebuia să nu mă duc, că e o glumă. Am ales situații de acest gen, care nu sunt un conflict. Noi ne-am reglat situația”, a precizat și Cristina, pentru aceeași publicație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net