FOTO Are o avere de peste 15 milioane de euro dar a trăit o dramă cruntă din cauza copilului ei!

Ultima actualizare:
Cristina Bâtlan şi fiul ei
Cristina Bâtlan şi fiul ei

La 18 ani a renunţat la facultatea de drept pentru a intra în afaceri iar azi are afaceri în caloare de 15 milioane de euro. Este vorba despre una dintre cele mai respectate femei de afaceri din România, Cristina Bâtlan. 

Cu toate acestea, s-a confruntat cu probleme serioase în viaţa personală, la scurt timp după ce a aflat că va fi mămică.

După numai 5 luni şi jumătate de sarcină, Cristina Bâtlan a adus pe lume un băieţel de nici un kilogram, pe nume Adi. Ea a povestit la Acasă TV că a trăit momente crunte după naşterea fiului lor din cauza problemelor de sănătate ale acestuia. 

"Problemele pe care le-am avut cu Adi ne-au făcut să fim uniţi şi să trăim pentru Adi. L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Înainte de operaţie am contactat 90 de doctori! În România medicii cei mai buni ori nu erau ori nu aveau echipamentul necesar pentru operaţie. Adi este acum perfect. Este sănător şi locomotor şi cerebral. Cred că viaţa lui va fi mai uşoară decât a noastră. Tot ce clădim acum clădim pentru el", a povestit Cristina Bâtlan

Cât despre felul în care a reuşit să strângă o avere atât de mare, femeia de afaceri susţine că a avut foarte multă voinţă şi că a debutat cu o sumă mică de bani.

"Am început cu 700 de dolari. Poate că acum este mai greu, dar cred că sunt idei minunate care se pot pune în practică fără foarte mulţi bani", a mai spus femeia de afaceri.


    Cristina Bâtlan şi fiul ei
Cristina Bâtlan şi fiul ei
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net