Cristina Bâtlan, de la «Imperiul Leilor», super-aniversare, la 49 de ani: «Nici la nunta mea nu a venit atâta lume»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cristina Bâtlan, de la emisiunea "Imperiul Leilor", difuzată la Pro Tv,  a împlinit 49 de ani, joi (28 aprilie). Peste 300 de persoane au venit să o felicite și au "umplut-o" cu buchete de flori. "Nu am avut atâta lume nici la nuntă. Mă simt iubită și împlinită", a spus afacerista, pentru Click!.

cub cristina batlan animat gif

O aniversare memorabilă pentru Cristina Bâtlan, celebra femeie de afaceri care a intrat în lumea business-ului de la vârsta de 18 ani. Ziua ei de naştere a coincis cu evenimentul de lansare a proiectului "Chapters by Cristina Bâtlan", dedicat promovării și dezvoltării femeilor antreprenor din România. La eveniment au venit peste 350 de persoane, dornice să afle secretele succesului în afaceri, de la antreprenori cu reușite semnificative în diverse domenii de activitate.

Conferinţa a ţinut de la ora 8 până la ora 16, iar la final, Cristina a fost luată prin surprindere de echipa ei, care i-a adus un tort imens, cu artificii, direct pe scenă. A fost impresionată de moment și a fost năpădită de emoții. Cu flori, cadouri în mâini și cu zâmbetul pe buze, rând pe rând cei din public au venit să o îmbrățișeze și să îi ureze "La mulți ani" sărbătoritei.

Femeia de afaceri a făcut poze cu toți invitații, apoi au ciocnit împreună un pahar de șampanie și s-au delectat cu preparate culinare și prăjituri fine. Cristina a încheiat după-amiaza într-o notă artistică deosebită, oferită de talentatul violoncelist Andrei Cavassi.

"Azi (n.red: 28 aprilie) m-am simțit minunat. Am împlinit 49 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă zi din viață mea. Am avut 350 de persoane alături, am făcut poze cât n-am făcut în zece ani. Pot să spun că la nunta mea nu au fost atâtea persoane. M-am simțit extraordinar. Am simțit cât de bună a fost energia tuturor din sala și mi s-a părut că oamenii au apreciat autenticitatea, originalitatea. Au venit din toată ţara, nu-mi vine să cred că au cheltuit atâția bani și energie să fie aici cu noi", a declarat Cristina Bâtlan, pentru Click!

Ca de obicei, afacerista a arătat foarte bine, fiind o apariție elegantă și fină. A optat pentru o coafură lejeră și un outfit office elegant. Cristina a asortat pantofi verde neon cu un costum alb cu accesorii metalice. 

Cristina Bâtlan, singura femeie dintre cei cinci afacerişti de la "Imperiul Leilor"

Cristina Bâtlan şi ceilalţi patru "lei"
Cristina Bâtlan şi ceilalţi patru "lei"

Cristina Bâtlan este singura "leoaică" dintre cei cinci afacerişti din emisiunea "Imperiul Leilor", de la PRO TV. Ceilalţi patru lei sunt Dan Șucu, dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

Femeia de afaceri este fondatoarea brandului de încălțăminte Musette. Ea are 28 de magazine în țară și străinătate și o cifră de afaceri de peste 16 de milioane de euro. 

"Am intrat în "Imperiul Leilor" pentru că voiam să înțeleg cum arată noii antreprenori, cum s-a transformat societatea actuală dintr-o nouă perspectivă. Zona în care activez e cea a trendurilor, comunicării și design-ului de obiect, așadar, permanent caut surse de inspirație. Mă interesează foarte mult să susțin antreprenoriatul feminin, să vin alături de femeile care prezintă proiecte valoroase, pentru că, deși, avem aceleași drepturi, lumea afacerilor este lumea bărbaților", a declarat Cristina Bâtlan, despre alegerea de a face parte din echipa emisiunii "Imperiul Leilor". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net