EXCLUSIV Recorduri fabuloase la "Imperiul Leilor - sezonul 2": 3.500 de teste Covid 19, peste 5.500 de ore de filmare

image
Cei cinci lei sunt: Dan ╚śucu, Cristina B├ótlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu ╚Öi Drago╚Ö Petrescufoto: PRO TV

O adev─ârat─â desf─â╚Öurare de for╚Ťe a ├«nsemnat sezonul 2 al emisiunii "Imperiul leilor", care va ├«ncepe miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV. Dan ╚śucu, Cristina B├ótlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu ╚Öi Drago╚Ö Petrescu sunt cei cinci invetitori care pot schimba vie╚Ťile concuren╚Ťilor ╚Öi care au participat la peste 5.500 de ore de filmare pentru aceast─â misiune. Iat─â care sunt cifrele-record ale produc╚Ťiei de la PRO TV!

 • Cel de-al doilea sezon Imperiul Leilor a adunat peste 5.500 de ore de filmare din 16 camere video.
 • Decorul show-ului a fost realizat de 12 oameni ├«n 2 s─âpt─âm├óni.
 • S-au filmat peste 450 de testimoniale ale concuren╚Ťilor.
 • ├Än acest sezon s-au ├«nscris peste 3.500 de idei / business-uri, iar echipa de preselec╚Ťie ╚Öi selec╚Ťie a concuren╚Ťilor a fost format─â din 20 de persoane.
 • Pentru selectarea unui singur concurent, echipa a petrecut peste 25 de ore pentru documentarea acestuia ╚Öi a afacerii lui.
 • Din cauza pandemiei, ├«n perioada de preg─âtire a show-ului, oamenii din echipa de produc╚Ťie au fost nevoi╚Ťi s─â realizeze peste 1.000 de de ╚Öedin╚Ťe online.
 • ├Än timpul film─ârilor, s-au efectuat peste 3.500 de teste rapide Covid 19, s-au folosit peste 10.000 de m─â╚Öti sanitare ╚Öi fiecare concurent a ajuns ├«n fa╚Ťa leilor abia dup─â ce avea un test Covid negativ.
 • Pe perioada film─ârilor, pentru realizarea acestora, dar ╚Öi pentru materialele de prezentare a concuren╚Ťilor ╚Öi business-urilor lor, echipele au parcurs peste 150.000 de kilometri.

10 lucruri pe care nu le ╚Ötiai despre Imperiul Leilor ÔÇô sezonul 2

 • Peste 3.000 de concuren╚Ťi s-au ├«nscris ├«n cel de-al doilea sezon Imperiul Leilor. Formularul de ├«nscriere ├«n cel de-al doilea sezon a fost luat cu asalt ├«nc─â de la difuzarea primului episod, din primul sezon. Peste 3.000 de candida╚Ťi au aplicat pentru a ajunge cu business-ul lor ├«n fa╚Ťa leilor.
 • Rom├ónii din str─âin─âtate vor s─â devin─â antreprenori. Rom├óni stabili╚Ťi ├«n alte ╚Ť─âri ╚Öi-au ar─âtat deschiderea de a reveni ├«n ╚Ťar─â ╚Öi a dezvolta un business aici. Au aplicat rom├óni stabili╚Ťi ├«n Germania, Fran╚Ťa, Norvegia, Suedia sau Brazilia.
 • Concuren╚Ťii vin cu sus╚Ťin─âtori. Pentru c─â emo╚Ťia este foarte mare ├«nainte de a ajunge ├«n fa╚Ťa leilor, mul╚Ťi dintre concuren╚Ťi simt nevoia s─â fie sus╚Ťinu╚Ťi de oameni dragi: copii, p─ârin╚Ťi, bunici, veri╚Öori sau prietenii cei mai buni.
 • Aproape o or─â ├«n fa╚Ťa leilor. Pentru a-╚Öi prezenta c├ót mai bine ideea pentru care cer investi╚Ťie, concuren╚Ťii au la dispozi╚Ťie aproape o or─â de discu╚Ťii cu leii. Timp ├«n care trebuie s─â fac─â tot ce le st─â ├«n putere pentru a-i convinge s─â investeasc─â.
 • Leii iau decizia pe loc. Decizia de a investi ├«ntr-un business sau ├«ntr-o idee este luat─â pe loc. La finalul momentului, fiecare leu ├«╚Öi exprim─â dorin╚Ťa de a investi sau de a se retrage din negociere.

image
Sezonul 2 al emisiunii
 • Leii nu cunosc concuren╚Ťii. Leii au acces la informa╚Ťii despre un concurent, business-ul acestuia sau produsul pe care urmeaz─â s─â-l prezinte, cu doar un minut ├«nainte ca acesta s─â p─â╚Öeasc─â ├«n Imperiul Leilor. ├Än situa╚Ťia ├«n care unul dintre lei ├«l cunoa╚Öte pe concurentul intrat ├«n platou, leul este obligat s─â se retrag─â din negociere.
 • Leii nu modific─â suma cerut─â pentru investi╚Ťie. Nu de pu╚Ťine ori concuren╚Ťii vin ├«n fa╚Ťa leilor cu o idee supraevaluat─â, cer├ónd o sum─â mult prea mare ├«n schimbul unui procent mic din companie. Pe parcursul show-ului, leii sunt obliga╚Ťi s─â p─âstreze suma cerut─â de concurent pentru investi╚Ťie, nu o pot mic╚Öora, dar pot negocia procentele.
 • Leul face propriul audit. Dup─â ce-╚Öi exprim─â inten╚Ťia clar─â de a se parteneria ├«ntr-un business, ├«n baza informa╚Ťiilor prezentate de concurent ├«n emisiune, leul face propriul audit al companiei ├«n care urmeaz─â s─â investeasc─â. Dac─â informa╚Ťiile oferite ├«n prima faz─â sunt incomplete sau inexacte, leul poate lua decizia de a se retrage.
 • Resursele leilor. Inten╚Ťia de a investi sau nu ├«ntr-un business, dar ╚Öi resursele, sunt exclusiv ale leilor. PRO TV creeaz─â platforma de ÔÇŁ├«nt├ólnireÔÇŁ dintre o idee genial─â ╚Öi o surs─â de finan╚Ťare pentru aceasta.
 • Leii vor s─â ofere ├«ncredere tinerilor antreprenori. Pe l├óng─â investi╚Ťia financiar─â, fiecare leu urm─âre╚Öte s─â se implice activ, s─â ofere knowhow, ├«ncredere ╚Öi speran╚Ť─â tinerilor antreprenori afla╚Ťi la ├«nceput de drum.

Citește și:

Ce s-a ├«nt├ómplat cu t├ón─âra care a primit o sum─â colosal─â la "╚śef sub acoperire"

Milionarul Dan ╚śucu, primul investitor la "Imperiul Leilor", de la PRO TV. Se preg─âte╚Öte sezonul 2

Mesaj romantic de la Diana ╚śucu pentru so╚Ťul milionar, Dan ╚śucu. Au avut dou─â motive s─â s─ârb─âtoreasc─â

Unde a disp─ârut Diana ┼×ucu: ┬źNu m─â mai reg─âsesc ├«n zona asta a mondenit─â┼úii┬╗

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
majda si mihai png
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 anda adam jpg jpeg
Screenshot (61) png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
1 horia brenciu mama jpg jpeg
daniela gyorfi jpeg