Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască: are părul complet alb

Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu, apariție de revistă la un eveniment monden! Miercuri, 13 iulie, o parte dintre vedetele din România și-au dat întâlnire la o nouă ieșire în oraș pentru lansarea unui produs. Creatorul de modă Cătălin Botezatu nu a trecut neobservat și pare să fi optat pentru o schimbare de look! 

Cătălin Botezatu, schimbare de look? Sursă foto: Dana Popa
Cătălin Botezatu, schimbare de look? Sursă foto: Dana Popa

Numele lui Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Este cunoscut în țară și în afara hotarelor României, iar creațiile sale sunt apreciate le nivel mondial. Botezatu nu a lipsit de la cel mai recent eveniment monden, iar prezența sa a fost una care a atras atenția celor din jur!

Creatorul de modă a respectat dress code-ul evenimentului, all-white, dar a ales o ținută relaxată, care i s-a potrivit de minune: o pereche de blugi skinny, cu vedere la glezne, o cămașă largă, cu câțiva nasturi deschiși în zona pieptului, o pereche de adidași. Desigur, nu au lipsit nici ochelarii de soare supradimensionați și nici trabucul, semn că Botezatu nu poate renunța la viciul pe care îl are de ani de zile. 

Citește și: Cătălin Botezatu, în tandrețuri cu o contesă, la Monaco 

Cătălin Botezatu, schimbare de look?

Ceea ce a atras atenția în mod deosebit a fost nuanța părului! Cătălin Botezatu și-a făcut apariția având o coafură modernă și părul complet gri! Nu credem că a albit, ci mai degrabă a apelat la o vopsea temporară pentru a-și schimba look-ul. 

Creatorul de modă a avut o energie debordantă și a discutat aprins cu cei prezenți la eveniment. S-a bucurat nespus să o vadă pe fiica lui Petre Roman, Oana. Cei doi s-au îmbrățișat și au conversat îndelung. 

La lansarea de miercuri au participat, între alții, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Oana Roman, dar și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care este nelipsită de la evenimentele cu ștaif din lumea mondenă! 

Vezi și: Ce și-a făcut Cătălin Botezatu la față? 

La începutul lunii iulie, Cătălin Botezatu a fost la Monaco, acolo unde și-a prezentat colecția de de rochii de bal în cadrul Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco.

Botezatu a făcut furori în rândul doamnelor și domnișoarelor prezente la bal și a fost văzut în compania unei contesa cu care a schimbat priviri languroase! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net