Cătălin Botezatu, despre cum să ne îmbrăcăm de Crăciun și Revelion. Se dă modă și pentru anul viitor!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cameleonici designeri, spunem asta pentru că în dulapul lui se regăsesc branduri pentru toate buzunarele. Și pentru că vine Crăciunul, vine Revelionul, trebuie să știm cu ce să ne îmbrăcăm, așa că ne-a făcut și niște recomandări în ceea ce privește ținutele noastre în zi de sărbătoare.

Botezatu ne spune ce alegeri vestimentare ar trebui să facem de sărbători

Doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor, dacă nu v-ați luat încă ținute pentru perioada ce urmează, Cătălin Botezatu face câteva recomandări. Mare întrebare a tuturor este: cu ce ne îmbrăcăm de Sărbători?

Citește și: Plăcerile nevinovate, dar costisitoare ale lui Cătălin Botezatu. Imagini nemaivăzute

„Depinde foarte mult unde petrec. Dacă fac sărbătorile într-un cadru festiv, la restaurant, în locuri sofisticate, categoric, rochii lungi, tuxedo, ador aceste petreceri de Revelion.”, ne-a spus Cătălin Botezatu, care ne-a mărturisit că tot ce e strălucitor se poartă, mai ales în perioada asta.

„Pietre, sclipici, luciu, rochii cu trenă, normal, însă dacă-l faci într-un cadru restrâns, la o cabană la munte, atunci ar trebui ca fiecare să se îmbrace confortabil. Cred că fiecare persoană trebuie să se îmbrace așa cum se simte bine.

Chiar dacă sunt designer și aș putea face astfel de recomandări, poate aș putea să le fac pentru persoanele publice, care sunt exemplu, în rest, fiecare poate să se îmbrace cu ce vrea. Eu pot să le spun ceva, ei pot să se lămurească dacă dau un click și văd pe youtube sau prin reviste cum să se îmbrace. Degeaba le dăm noi sfaturi, că ei se îmbracă, oricum, cum vor.”, a mai spus Botezatu.

Vezi și: Prodanca s-a îmbrăcat în bani la ziua lui Bote, unde a rămas agățată de gâtul lui Boureanu!

Ce se poartă anul viitor, în materie de modă?

Dacă până acum ne feream să purtăm haine cu firma la vedere, anul 2023 se anunță diferit la capitolul ce să îmbrăcăm și cum să apărem în public. Ei bine, cu firma la vedere nu mai e neapărat ceva greșit, căci în 2023 se poartă brandurile afișate peste tot.

„Anul ăsta, atenție, toți creatorii au făcut ținute cu firma la vedere. Un show off extraordinar, asta nu înseamnă chițoșenie, ăsta e trendul pe anul viitor, pe anul 2023. Însă legat de prețuri, nu vreau să spună lumea că uite-l și pe ăla, oamenii nu au ce să mănânce, trec prin perioade grele, iar el vorbește de prețuri.”, ne-a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate.

Cătălin Botezatu, în modă de la 18 ani!

Bote și-a început cariera în 1984, sub aripa celebrei Zina Dumitrescu. Un an mai târziu a câștigat titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa, la Frankfurt. A studiat Institutului European de Modă la Milano, unde l-a avut profesor pe însuși Gianni Versace, pentru care a și lucrat jumătate de an. 

A fost director al casei de modă Europa, iar în 2000 a devenit primul creator de modă din lume care a făcut un shooting  în perimetrul site-urilor antice pentru colecția Egyption, pe care a prezentat-o la Cairo și Luxor.

De altfel, Bote a devenit, în 2007, primul designer care a realizat o prezentare de lenjerie în timpul unei curse aeriene, la altitudinea de 10.000 metri, pe ruta Bucuresti-Paris. 

Cătălin Botezatu are la activ multe prezentări de modă pe podiumurile din țară, dar și din străinătate, printre care Milano Fashion Week, London Fashion Week, Haute Coiffure Paris, New York Couture Fashion Week sau Târgul de mirese de la Moscova.

A fost gazda emisiunii ”Next Top Model by Cătălin Botezatu” și jurat în emisiunea ”Bravo, ai Stil!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net