Mihaela Rădulescu, imagine de colecție cu Arnold Schwarzenegger și Felix Baumgartner! Au luat mic dejunul împreună la Los Angeles!

Mihaela Rădulescu (53 ani) la masă cu Arnold Schwarzenegger (75 ani) și Felix Baumgartner (53 ani)!

Cei trei sunt buni prieteni și și-au „permis” să ia micul dejunul împreună într-o dimineață însorită de decembrie, zilele trecute, chiar în Los Angeles.

Fotografia este una de colecție și a fost imortalizată și postată chiar pe contul de socializare al iubitului frumoasei vedete de la noi, Felix Baumgartner. Imaginea a strâns în două zile în jur de 5000 de aprecieri din partea fanilor. Nu este pentru prima oară când diva din România îl întâlnește pe starul hollywoodian, deoarece acesta este prieten la cataramă cu iubitul Mihaelei Rădulescu, mai precis cu omul care a sărit din Stratosferă, așa că se întâlnesc cu drag cu toții de fiecare dată când au ocazia, în mod special când cei doi iubiți au drum la Los Angeles, în America.

Atunci când timpul și angajamentele sale îi permit, Mihaela Rădulescu își însoțește iubitul în toată lumea și se întâlnesc oriunde pe această planetă. Cei doi sunt împreună deja de 8 ani și ceva iar vedeta spune despre Felix Baumgartner că au împreună relația perfectă!

„Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

„Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a mai completat vedeta de 53 de ani într-un interviu pentru emisiunea „Vorbește Lumea” de la ProTV, atunci când a venit vorba despre iubitul său.

Citește și - Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

Cum s-au cunoscut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut atunci când vedeta i-a luat un interviu celebrului sportiv, care din momentul în care a văzut-o s-a îndrăgostit iremediabil de ea. La vremea respectivă, Felix Baumgartner a invitat-o pe vedeta noastră la cină însă Mihaela Rădulescu l-a refuzat politicos. A explicat apoi și de ce, pentru că a deranjat-o cumva gestul sportivului, părându-i-se o golăneală.

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a povestit atunci Mihaela Rădulescu.

Austriacul Felix Baumgartner este înnebunit după Mihaela Rădulescu, iar cei doi se completează cum nu se poate mai bine! Chiar dacă sunt de mult timp împreună ei nu și-au făcut planuri de căsătorie, iar Mihaela Rădulescu a declarat că nu dorește să își facă planuri care nu îi ies.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat la un moment dat vedeta, potrivit Protv.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net