La ce vârstă și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea. De ce a ajuns să-l umilească pe primul partener de amor

Știți cum se spune, prima experiență sexuală nu se uită niciodată, însă multe femei ar prefera, fie vorba între noi, să o șteargă din memorie! Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco nu se prea laudă cu prima ei partidă de sex căci, spune ea, a fost sortită eșecului.

La ce vârstă a făcut Mihaela Rădulescu sex, pentru prima dată

Acum ceva timp, Mihaela Rădulescu s-a deschis și, în cadrul unui interviu pentru revista Tango, vedeta a rememorat prima ei experiență sexuală. Potrivit spuselor acesteia, totul s-a întâmplat pe vremea când avea 17 ani și avea o relație cu un băiat „prea timid” pentru ea, a mărturisit Mihaela.

Experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, căci lipsa de experiență a partenerului său și stângăcia cu care a tratat actul sexual au fost lucrurile care i-au lăsat, din păcate, un gust amar. Într-o notă umoristică, Mihaela Rădulescu și-a umilit primul partener de sex, spunând că este de părere că și astăzi s-ar putea ca el să mai aibă probleme...în dormitor!

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Citește și - Dan Negru, furibund după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost excluse de la TV: «Discriminare!»

A suferit enorm în urma despărțirii de Dani Oțil

Dacă la capitolul prima noapte de amor nu a stat bine deloc, relația cu Dani Oțil i-a adus numai fericire și împlinire. Din păcate, drumurile acestora s-au separat la un moment dat, iar asta a reprezentat, pentru Mihaela Rădulescu, prima decepție amoroasă.

De asemenea, diva de Monaco a ținut să sublinieze faptul că niciodată nu au prezentat interes pentru ea bărbații care aveau alte angajamente.

„E, normal, dar nu mi-am bătut capul foarte tare (n.r. - dacă a suferit în urma despărțirii de Dani Oțil). Aveam norocul de a avea încredere în mine, știam deja că nu trebuie să-mi pierd timpul cu un cal necâștigător, cum nu mi-am pierdut niciodată capul după vreun om însurat. Nu mă interesează bărbații altor femei sau bărbații care nu mă văd, e mult mai incitant să ni se întâlnească privirile de oameni liberi și sincronizați în dorințe”, a mai spus Mihaela Rădulescu, în spațiul public.

Dani Oțil se simțea complexat în prezența Mihaelei Rădulescu

Și Dani Oțil a vorbit, la un moment dat, despre relația cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că, deseori, se simțea complexat în prezența Mihaelei, mai ales atunci când încerca să-i povestească un lucru, iar diva era mereu cu un pas în fața lui.

„Mihaela Rădulescu, ori de câte ori eu povesteam ceva tare acasă, acum zece ani, zicea: «Păi, asta am făcut eu acum zece ani». Și te desfundai, îți dai seama. Eu îi ziceam: «Bă, tu știi că eu m-am dat de pe tiroliană de pe stâlpul…» și ea zicea: «Tu știi că noi am coborât 15 oameni pe o tiroliană într-o emisiune la mare». Eu m-am simțit super de c****” a spus Oțil, în podcastul lui Speak.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net