Ce face Mihaela Rădulescu în timp ce Dani Oțil își pozează soția goală în Monaco. Poze de infarct!

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu pare că nu s-a schimbat foarte mult, în ultima perioadă. A rămas adepta vacanțelor de lux, la malul mării sau într-un lac exclusivist. La fel am putea spune și despre Dani Oțil, care nu s-a putut despărți de dorul pe care-l are pentru apele Pământului.

Cub Mihaela Rădulescu png

După o perioadă în care lumea nu i-a mai asociat, prezența celor doi lângă apele Pământului ne-a făcut să ne gândim la perioada în care cei doi erau împreună.

Citește și: Wow! Uite cum arată Mihaela Rădulescu la 53 de ani! Când e vorba de sport, zici că-i Lara Croft

Chiar și așa, Dani Oțil și-a găsit pe cineva, pe Gabriela Prisăcariu, cu care o relație foarte frumoasă și pe micuțul Luca Tiago. La fel putem spune și despre Mihaela Rădulescu, care este mereu alături de Felix Baumgartner. 

Mihaela și Dani, vacanțe foarte scumpe

În timp ce Dani Oțil își poza frumoasa soție, Mihaela Rădulescu se bucura de toate aventurile pe care putea să le experimenteze în excursia sa în Elveția.

S-ar putea să te intereseze și: Gabriela Prisăcariu, goală la balcon, în Monaco

Pozele postate de Mihaela Rădulescu în vacanță ne fac să ne gândim la o excursie foarte costisitoare, dar de care vedeta se bucură cu vârf și îndesat. Chiar mai mult, pozele au reușit să strângă aprecierile fanilor și comentariile de susținere pe care toată lumea și le dorește.

Pozele postate de Mihaela Rădulescu au reușit să strângă aproximativ 9,000 de aprecieri, dar și sute de comentarii. Aceasta a fost în Elveția alături de Felix Baumgartner, cu care a reușit să se bucure de toate aventurile posibile, dar și de cele mai bune preparate culinare. 

Pe de altă parte, excapada lui Dani Oțil la Monaco este și ea, de altfel, una foarte costisitoare, Monaco fiind printre cele mai scumpe locuri unde ți-ai putea face vacanța. 

Chiar și așa, Dani Oțil a decis ca familia lui merită cele mai bune momente, așa cum ne-a obișnuit prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani în toți acești ani, de când este alături de Gabriela Prisăcariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net