Gabriela Prisăcariu, goală la balcon, în Monaco

Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu se află într-o vacanță binemeritată în țara bogaților unde, surpriză mare, locuiește și Mihaela Rădulescu! Soția lui Dani Oțil, fost fotomodel, și-a păstrat formele ravisante chiar și după naștere și, după cum veți observa în galeria foto de mai jos, nu se sfiește să le arate!

gabriela prisacariu webp

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai asumate vedete din România și face reclamă cu mândrie fostei sale meserii, chiar și după ce a devenit mamă! Dacă multe femei se schimbă considerabil odată cu venirea pe lume a primului lor copil, acesta nu este și cazul soției lui Dani Oțil, care și-a menținut senzualitatea și, deopotrivă, sexualitatea. 

Vezi și:  Fiul lui Dani Oțil a împlinit 10 luni! Cu ce gest și-a surprins părinții: «Nu eu l-am învățat»

De ce spunem asta? Ei bine, în urmă cu nici 5 ore, superba blondină care se iubește cu matinalul de la „Neatza” a postat o fotografie în care apare dezbrăcată. Stați fără de griji, totuși, căci imaginea nu este una chiar 18+, dat fiind faptul că s-a acoperit cu o cuvertură, ca nu cumva să aibă probleme cu roboțeii de la Instagram care șterg pozele mult prea sexy.

Gabriela Prisăcariu, o mămică model, la propriu

Vedeta postează deseori imagini în care apare în costum de baie, îmbrăcată sumar sau chiar și... fără haine! Fanii, însă, nu o blamează pentru alegerile făcute, ba chiar o laudă. Spre exemplu, la postarea de astăzi, ea a strâns aproximativ 4.000 de like-uri și zeci de comentarii. „Super poza”, „Hei, s-a trezit dulceața”, „Superbă, într-adevăr”, „Într-adevăr este o fată frumoasă”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Gabriela Prisăcariu le-a primit într-un timp foarte scurt.

Nu rata nici: Uite-le pe Gabriela Prisăcariu și pe Ramona Olaru, în costum de baie, la furat de corcodușe!

Dani Oțil a terminat filmările celui mai recent sezon al emisiunii „Neatza”, și a decis să își petreacă scurta vacanță peste hotare, în Monaco, alături de actuala soție și copilul lor. Zilele lor încep încă de dimineață, dar nu cu treabă sau filmări, așa cum se întâmplă în mod normal, ci cu un pahar de prosecco și niște relaxare.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au fost la un pas de divorț

În urmă cu doar câteva săptămâni, Dani Oțil a dezvăluit în cadrul matinalului pe care îl prezintă că el și soția lui au fost aproape de divorț din cauza unui... serial! Surprinzător, știm, însă iată că asemenea discuții mici pornesc certuri de proporții chiar și la case mai mari. Cei doi par adesea cuplul perfect, însă glumesc deseori unul cu celălalt și, mai mult, ajung chiar să se tachineze!

La momentul respectiv, Gabriela i-a transmis că nu va divorța de el nici în ruptul capului, ca nu cumva să fie mai fericit fără ea: „Soția este Scorpion și mi-a zis zilele trecute: <<Băi, eu m-am gândit. Mie dacă vreodată îmi vie să divorțez de tine, nu o să divorțez. Știi de ce? Că tu nu meriți să fii fericit pentru tot restul vieții>>”.

Cei doi s-au cunoscut prin prisma profesiei lor, și niciodată nu au fost deranjați de diverența de vârstă de 12 ani existentă între ei. S-au căsătorit în anul 2021, pe când ea era încă însărcinată și la doar câteva luni după nuntă au devenit părinții lui Luca Tiago.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net