Uite-le pe Gabriela Prisăcariu și pe Ramona Olaru, în costum de baie, la furat de corcodușe!

Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, și Ramona Olaru, iubita motociclistului Cătălin Cazacu, au făcut furori pe Instagram. Cele două au renunțat complet la haine și la inhibiții! 

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru
Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru

Gabriela Prisăcariu și Ramona Olaru au făcut o sesiune foto, îmbrăcate în costume de baie decoltate, chiar pe o străduță din București, însă nu s-au putut abține să nu dea iama la furat de corcodușe.

Gabriela Priscăcariu și Ramona Olaru, la furat de corcodușe
Gabriela Priscăcariu și Ramona Olaru, la furat de corcodușe

Miercuri, 4 mai, soția lui Dani Oțil a distribuit o fotografie în care apare purtând o pereche de bikini și un sutien, în dungi alb-negru și o bluză neagră transparentă. Ținuta este completată de o pereche de sandale cu toc considerabil. Pe fundal, se poate observa o altă prezență feminină atrăgătoare: nimeni alta decât Ramona Olaru, iubita motociclistului Cătălin Cazacu. Ramona Olaru poartă și ea haine la fel de provocatoare.  

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță de vis în Dubai 

Modul în care Gabriela a ales să descrie imaginea cu pricina este unul savuros: „La furat de corcodușe", a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii, care a adunat peste 3.000 de aprecieri în mai puțin de șase ore de la distribuire. 

Vezi și: Soția lui Dani Oțil și-a pus implanturi în fese? 

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 30 de ani, a devenit mamă anul trecut, însă a revenit rapid la forma fizică de excepție, pe care o avea înainte de sarcină. Mereu atentă la alimentele pe care le consumă și o împătimită a sportului, Gabriela Prisăcariu are un trup tras ca prin inel și o talie de viespe.  

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță de vis în Dubai

La finalul lunii aprilie, Gabriela Prisăcariu și soțul ei, prezentatorul Dani Oțil, s-au bucurat de o vacanță, de doar câteva zile, departe de România. Destinația aleasă a fost însoritul Dubai. Evident, vacanța nu a fost completă până când nu s-au mândrit cu locurile pe care le-au vizitat și au publicat o serie de imagini pe paginile de Instagram. Cuplul a făcut plajă, a înotat alături de delfini și a „alergat" prin mall în căutarea celor mai frumoase haine, spre încântarea Gabrielei. 

Nu doar Gabriela și Dani Oțil au avut parte de o vacanță de vis, ci și colegul lui Dani. Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au răsfățat în luxul de la Monte Carlo preț de câteva zile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net