Fiul Mihaelei Radulescu e major! Ayan e hot, hot hot, la 18 ani!: „Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt”

Zi plină de emoții pentru Mihaela Rădulescu, care azi, 1 august, și-a sărbătorit fiul! Diva a anunțat cu emoție pe rețelele de socializare că fiul ei, Ayan Schwartzenberg a devenit astăzi major! 

ayan fiu mihaela radulescu jpg

Trecut-au anii și Mihaela Rădulescu s-a trezit că are ditamai bărbatul la ușă. Este vorba de Ayan, fiul ei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, care a împlinit astăzi 1 august 18 ani! 

Iată și: Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

Nu am destule cuvinte ca s-a exprim ceea ce simt! Oh, băiatule, ești bărbat de acum!”, a exclamat, plină de emoții, mămica Mihaela Rădulescu, în dreptul unei poze cu Ayan din copilărie! 

image

Ups: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Ayan e plin de mușchi și și-a depășit mama în înălțime 

Ayan Schwartzenberg  este de astăzi major, însă tânărul arată ca un bărbat în toată firea. Are o cinstituție atletică și e plin de mușchi, acesta practicând, ca și mama sa, diverse sporturi. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler, care topește inimile tuturor domnișoarelor

Iată și: Andreea Marin, săgeţi către Mihaela Rădulescu. «Nu au fost lucrurile dorite aşa de mine»

Ayan studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi din SUA.  Mihaela s-a despărțit cu greu de fiul ei, pe care acum merge să-l viziteze la New York. „El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut. 

L-a dus la un centru de dezintoxicare 

Mihaela Rădulescu l-a crescut strict pe Ayan. Băiatul a locuit cu ea la Monaco de când avea opt ani. La 17 ani, acesta a decis sa meargă să studieze în America. 

Când fiul său avea 14 ani, Mihaela a făcut un gest extrem! Vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru ca adolescentul să vadă ce pot face drogurile dintr-un om.  

Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun! Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu, într-un interviu pe Youtube.

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu va împlini și ea 52 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Repartitor de caldura FOTO Shutterstock jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg