Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

Ultima actualizare:

Nu mai e un secret faptul că fiul Mihaelei Rădulescu a crescut văzând cu ochii și s-a transformat într-un bărbat în toată regula! Ayan are propria lui viață la New York, acolo unde a plecat la studii, iar cele mai recente imagini cu acesta îl înfățișează în câteva ipostaze inedite. Dacă nu am știi cine este, l-am confunda ușor cu un afacerist de succes din SUA, care ia cina în scop de „business”. Iată imaginile!

Cum arată viața lu Ayan la New York Foto: Instagram
Cum arată viața lu Ayan la New York Foto: Instagram

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, nu a atins încă vârsta majoratului, însă transformarea lui este una spectaculoasă. Tânărul arată a „bărbat bine” la cei 17 ani ai săi, iar de curând a făcut furori pe internet cu cele mai noi poze publicate.

Cum arată viața lui Ayan la New York

Ayan Schwarzenberg nu mai locuiește de ceva vreme la Monaco, alături de mama lui, ci în America, acolo unde studiază. Mai exact, acesta a fost acceptat la două facultăți de prestigiu din New York, una dintre ele fiind Princeton.

Ayan este rezultatul poveștii de iubire dintre Mihaela Rădulescu și omul de afaceri Elan Schwarzenberg, iar băiatul pare să îi calce pe urme tatălui său. Tânărul este pasionat de sport, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, fiind tot numai mușchi, iar la chip seamănă izbitor cu părintele lui, chiar dacă a moștenit și câteva trăsături de la Mihaela Rădulescu.

Recent, Ayan a publicat o galerie foto pe una dintre rețelele de socializare, lăsându-se fotografiat pe străzile din New York, orașul în care locuiește de o bună perioadă de timp.

Îmbrăcat lejer, casual, de cele mai multori în blugi și cu o cămașă deschisă, fiul Mihaelei Rădulescu pare desprins din peisaj, iar dacă nu ne-am uita atent, l-am confunda, cu siguranță, cu un afacerist de succes din State. Acesta apare mai mereu vorbind la telefon, în imaginile cu pricina, iar la mână poartă un ceas elegant.

Citește și: Mihaela Rădulescu dă din casă despre fiul adolescent. "E vârsta la care partenerele se schimbă mai des"

Fiul Mihaelei Rădulescu, pasionat de sport. Le-a făcut aproape pe toate!

Mihaela Rădulescu s-a ocupat îndeaproape de educația fiului ei, dorind să îi clădească un viitor de succes. Pe lângă pasiunea lui pentru sport, care s-a materializat în lecții pentru multe discipline, precum tenis, înot, baschet, volei, fotbal american, patinaj, hochei, schi, snowboard, sport de contact și wakeboard, Ayan a luat și cursuri de pian și chitară, pentru a-și explora și latura sensibilă.

De asemenea, acesta a făcut și scufundări și călărie și pare că se dă în vânt și după adrenalină, pilotând și mergând cu motorul, el și partenerul actual al Mihaelei, Felix Baumgartner, împărtășind aceste pasiuni.

Diva de la Monaco e extrem de mândră de fiul ei, însă uneori o doare că îl știe departe. Cu toate acestea, cei doi au o relație foarte bună și vorbesc zilnic.

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu a intrat la două facultăţi de prestigiu din SUA: "Sufăr enorm că a plecat copilul de acasă", spune diva de la Monaco

Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el.”, declara, în urmă cu ceva vreme, Mihaela Rădulescu.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net