Mihaela Rădulescu dă din casă despre fiul adolescent. "E vârsta la care partenerele se schimbă mai des"

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayanfoto: Instagram
Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayanfoto: Instagram

Mihaela Rădulescu (51 de ani) este cât se poate de mândră de fiul său și al lui Elan Schwartzenberg, Ayan. La 17 ani, Ayan este bărbat în toată regula și a întrecut-o în înălțime, pe mama sa. Are mare succes la domnișoare, iar viața amoroasă a acestuia este plină de experiențe. Mama sa a dat totul din casă!

Nu știe cum au trecut anii, însă s-a trezit dintr-un copil cu un bărbat la ușă, pe care mai nou îl consiliază în  materie de amor. Mihaela Rădulescu este foarte apropiată de fiul său, Ayan, care, la 17 ani, este un bărbat chipeș ce ia ochii fetelor. Anul trecut, Mihaela Rădulescu a avut ceva emoții, atunci când fiul său a venit acasă cu o fată pe care a prezentat-o drept iubita lui. Tânăra era majoră, avea 18 ani, și era mai mare cu doi ani decât fiul ei.

Mihaela Rădulescu: "Are nevoie de experiențe, de setările lui"

Între timp însă, Ayan s-a despărțit de prima lui iubită oficială și a devenit mult mai nestatornic în relațiile cu fetele, lucru cât se poate de firesc, de altfel, pentru vârsta lui adolescentină. Mama sa a dat din casă și a dezvăluit că fiul ei este tentat la această vârstă să încerce mai multe experiențe amoroase. "Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru PROTV.ro.


    Ayan este acum un bărbnat în toată regulafoto: Instagram
Ayan este acum un bărbnat în toată regulafoto: Instagram

"E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta"

Diva de la Monaco obișnuiește să discute cu fiul ei pe orice temă și îi dă sfaturi prețioase în privința iubitelor, în timp ce tatăl său, Elan Schwartzenberg, este mai preocupat de viitoarea carieră pe care o va îmbrățișa băiatul. „Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Ayan studiază în Statele Unite

Ayan Schwartzenberg a studiat la Monaco. La 16 ani însă, tânărul a decis să se mute cu școala în SUA, pentru a avea acces mai ușor la o facultate de prestigiu de peste Ocean. Adolescentul și-a depus dosarul de candidatură la 3 licee din Statele Unite și a fost acceptat la două dintre ele. În final, acesta a ales să studieze la Princeton, un liceu din New Jersey, pe care-l va absolvi în această toamnă. „El explorează acum diverse domenii, ca să afle spre ce vrea să se îndrepte. Abia aștept să-mi spună și mie ce vrea să fie. A fost mereu în zonele astea de computer science, business, la un moment dat voia și Dreptul, dar i-a mai trecut. Mă bucur tare că el caută. O să aflăm împreună, într-o zi”, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

Citește și:

INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre revenirea la PRO TV, critici și operații: «Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara»

Mihaela Rădulescu, chef de pomină de ziua ei, cu fiul și iubitul la Monaco

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net