Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, poză de colecție la balul de absolvire! Vedeta este o mamă mândră

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu are toate motivele să fie mândră de fiul ei, Ayan. Tânărul a absolvit azi un liceu de renume din SUA, cu un calificativ de excelență, iar vedeta a fost alături de proaspătul absolvent pentru a-l felicita. Fosta prezentatoare a publicat mai multe imagini emoționante împreună cu băiatul ei. 

Mihaela Rădulescu a parcurs drumul dintre Monaco și New York, pentru un eveniment extraordinar de important pentru fiul ei, Ayan. Adolescentul a absolvit liceul și nu oricum, ci cu calificativul de excelență ,,cum laudae", ceea ce demonstrează că fiul Mihaelei a luat aminte de educația primită de la părinți și s-a ținut serios de școală. 

Citește și: Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

Diva de la Monaco a străbătut un continent întreg pentru ziua cea mare a absolvirii și pentru a-și demonstra aprecierea și admirația față de rezultatele fiului ei. Diva a postat o imagine emoționantă pe contul ei de socializare, ce o înfățișează în timp ce-și îmbrățișează fiul, devenit acum un tânăr adult în toată regula. 

Nu se știe momentan dacă și tatăl lui Ayan, Elan Schwartzenberg, a fost prezent, cert este că diva nu a ratat momentul și, odată ce a publicat fotografia cu fiul ei pagina de socializare, o pleiadă de vedete l-au felicitat pe tânăr în comentarii. Printre celebritățile care și-au exprimat admirația față de performanța lui Ayan se numără Adela Popescu, Andreea Berecleanu, Sore, Andreea Perju sau Adina Buzatu. 

Citește și: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Mihaela Rădulescu la ceremonia de absolvire a fiului ei
Mihaela Rădulescu la ceremonia de absolvire a fiului ei

Imaginea a fost urmată de o fotografie de colecție, în care Mihaela Rădulescu apare lângă Ayan, la balul de absolvire a liceului. Cei doi, mamă și fiu, s-au fotografiat pe covorul roșu și într-adevăr ambii arată ca niște adevărate vedete, semn că Ayan a moștenit carisma celei care i-a dat viață. 

Mihaela Rădulescu a purtat un costum alb format din sacou și pantaloni, asortați cu o bluză neagră și o pereche de încălțări sport. Tânărul Ayan a optat pentru un costum negru, clasic, elegant, pe care l-a purtat cu o cămașă albă, papion și o floare albă la rever. 

Mihaela Rădulescu alături de Ayan, la balul de absolvire
Mihaela Rădulescu alături de Ayan, la balul de absolvire

Cât plătește Mihaela Rădulescu pentru școala fiului ei

Fiul Mihaelei Rădulescu a ales să studieze în străinătate în SUA și să plece de lângă mama sa, care a rămas în Monaco, alături de partenerul Felix. Ayan a urmat cursurile liceului Lawrenceville School din New Jersey, o instituție de renume din SUA, unde taxa anuală de școlarizare atinge suma de 70.000 de dolari. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net