Mihaela Rădulescu, vacanță de pomină cu Felix! Lux și adrenalină în Franța

26 iulie 2022 14:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a plecat într-o vacanță fabuloasă cu partenerul ei, Felix Baumgartner, aceștia optând pentru o destinație de lux din Franța. Jurata de la Masked Singer s-a bucurat de momente de vis alături de iubitul ei, într-un resort din Camarague, situat în Delta Ronului. 

Cei doi s-au desfătat cu priveliști superbe și au explorat zona care oferă o mulțime de activități interesante pentru iubitorii de adrenalină, așa cum sunt Mihaela și Felix. 

Chiar dacă este vorba de o destinație de lux, regiunea pe care cei doi au ales să o exploreze nu are nimic din atmosfera unui resort de lux, cum ar fi plaje luxuriante, terase cu baldachine sau băuturi sofisticate la discreție. 

Vezi și: Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

În schimb, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au preferat o zonă ceva mai sălbatică unde au mers cu o mașină de teren și și-au așezat scaunele în mijlocul unei plaje neamenajate, cu deschidere la fluviul Ron. Dacă vă închipuiți că vedeta TV s-a etalat în bikini și a făcut o baie în apele învolburate ale fluviului spre deliciul turiștilor, ei bine vă înșelați. Mihaela a venit echipată ca pentru un safari și s-a apropiat de malul apei unde a hrănit rațele sălbatice, a filmat păsările flamingo și s-a delectat cu o cafeluță pe șezlongul adus de acasă. 

Felix Baumgartner, fire sportivă și plină de energie, a găsit ocazia perfectă pentru a învăța câteva noi sporturi extreme. 

Nu rata nici: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Mihaela Rădulescu și-a încântat fanii cu o serie de imagini din vacanța petrecută alături de iubitul ei Felix și a scris în dreptul fotografiilor câteva cuvinte despre cât de bine s-au simțit împreună. 

«A fost o experiență unică. Am adorat la nebunie păsările flamingo. Nu mă mai satur de locul ăsta», a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit un liceu din SUA cu calificativ de excelență

Mihaela Rădulescu a avut o surpriză minunată din partea fiului ei Ayan, care a absolvit un renumit liceu din Statele Unite cu calificativul de excelență, «magna cum laudae». Vedeta a fost deosebit de mândră de reușita fiului ei și a traversat un continent întreg, din Monaco până în SUA, pentru a fi alături de Ayan, la evenimentul special. 

Află și: Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!

Mihaela Rădulescu a împărtășit imagini emoționante alături de tânăr, atât de la ceremonia de absolvire, cât și de la balul de terminare al liceului, care a avut loc într-un local de fițe din New York. Mihaela l-a însoțit pe băiat și la acest eveniment, care s-a desfășurat cu mare fast, astfel că vedeta din România și fiul ei au făcut senzație pe covorul roșu în ținute asortate. Mihaela Rădulescu a optat pentru un costum bărbătesc alb cu o croială relaxată, care îi venea superb. 

Odată ce a publicat fotografiile pe contul ei de socializare, o mulțime de vedete au transmis felicitări Miahelei și fiului ei pentru reușită. Printre cele care au postat câteva vorbe frumoase s-au numărat actrița Adela Popescu, creatoarea de modă, Adina Buzatu, dar și artista Sore. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe din click.ro