Andreea Bălan, cea mai sexy apariție de până acum! Blondina a „încins” tot internetul cu ținuta de la Cunosc de undeva!

Ultima actualizare:

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite artiste din țara noastră. Frumoasa blondină este extrem de apreciată pentru talentul său, cât și pentru fizicul său de individat. Ultima apariție însă i-a lăsat cu gura căscată pe fanii acesteia. 

FotoJet (4) jpg

În ultima ediție de la Te Cunosc de Undeva, frumoasa jurată a reușit să răpească privirile tuturor și bineînțeles, nu a ratat ocazia și și-a expus costumațiile fabuloase și pe rețelele de socializare, acolo unde a primit nenunărate aprecieri din partea fanilor.

Andreea Bălan a ales să poarte două rochii stil plasă, accesorizate cu pene, pe sub care artista a purtat o lenjerie intimă în ton cu rochia ce i-a scos în evidență formele superbe. În aceste ținute artista a strălucit pur și simplu!

Ce dietă are Andreea Bălan

La 38 de ani, Andreea Bălan se menține spectaculos și nu este de mirare având în vedere stilul de viață sănătos pe care îl are. Aceasta de-a lungul anilor a reușit perfomanța de a-și menține aceeași greutate. Întrebată de către fani cum reușește să arate atât de bine, artista și-a dezvăluit secretele pe Instagram.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens.

Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez. Fac sport în fiecare zi, nu mănânc multe prăjeli, multe dulciuri, doar așa de poftă. Întotdeauna am avut 49 de kilograme, acum cred că am 50 de kilograme. De 20 de ani am aceeași greutate. 

Nu este vorba de a fi exigent în acest caz, cu tine însuți, este vorba de a avea disciplină, trebuie să ai o disciplină atât fizică cât și mentală, și chiar dacă ai chef sau nu ai trebuie să faci sport. Pentru mine contează asta, deoarece fac acele acrobații la concerte și dacă nu fac o perioadă ne coordonăm mai greu”, a mărturisit artista.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net