Andreea Bălan, apariție incendiară! Blondina și-a arătat toate formele și a înnebunit un fost adversar de la America Express

Ultima actualizare:

În vârstă de 38 de ani, Andreea Bălan arată mai bine ca oricând și nu se sfiește să o demonstreze. Faimoasa artistă a făcut senzație pe Instagram, după ce a postat pe contul ei personal o serie de poze în costum de baie.

Artista a făcut senzație! FOTO: colaj/Instagram
Artista a făcut senzație! FOTO: colaj/Instagram

Andreea Bălan a ajuns deja la 38 de ani, însă faimoasa artistă din țara noastră arată mai bine ca oricând! Aceasta a postat pe contul ei personal de Instagram, unde are deja aproximativ 1.6 milioane de urmăritori, o serie de poze în costum de baie, în care artista își arată fizicul de invidiat.

Postarea Andreei Bălan a stârnit aprecierea fanilor ei de pe Instagram, faimoasa artistă pozându-se în piscina hotelului Palazzo Versace, din Dubai. Textul ce acompaniază postarea artistei este: „poartă un zâmbet fabulos, bijuterii frumoase și realizează că ești absolut magnetică!”

Printre vedetele care au lăudat fotografiile de postate de Andreea Bălan se numără și Nelu Cortea, fostul adversar de la America Express. „Multumim pentru poza a 3-a, preafericita noastra!”, a scris comediantul pe pagina de Instagram a colegei de la Antena 1.

Artista este ocupată cu filmări și concerte

Faimoasa artistă are în continuare o viață activă, cariera ei fiind una extrem de solicitantă. Andreea Bălan a susținut un concert chiar în ziua de Paște, pe 16 aprilie, în Baia Mare. Iar când aceasta nu urcă pe scenă pentru a-și încânta fanii cu vocea ei, se menține ocupată cu filmările pentru noul sezon din „Te cunosc de undeva”.

Iar dacă vă întrebați cum reușește Andreea Bălan să își mențină o siluetă atât de perfectă, ei bine, artista spunea în cadrul unui interviu pentru Click! că preferă să nu mănânce prea multă carne, ori grăsimi. Prăjelile nu intră niciodată în dieta acesteia, iar Andreea Bălan a spus atunci că face sport în fiecare zi. Ea a spus că face sală undeva spre 30 de minute, zilnic.

Faimoasa artistă are două fete pe care le iubește nespus de mult, pe numele lor Ella și Clara. Ea le crește pe cele două singure, spunând că cele mici sunt foarte disciplinate și cuminți. Iar, conform declarațiilor Andreei Bălan, cu cât cele două cresc, cu atât îi este mai ușor să aibă grijă de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net