Andreea Bălan nu se mai dezlipește de Victor Cornea! Artista a plecat de acasă cu noul iubit

Andreea Bălan radiază de fericire în brațele tenismenului Victor Cornea, bărbatul alături de care și-a găsit fericirea! Artista postează necontenit fotografii în compania iubitului ei, semn că relația lor avansează cu pași rapizi. Recent, vedeta a împărtășit cu fanii de pe Instagram, momente speciale din viața ei, alături de tenismen, la Wimbledon. 

Îndrăgita artistă este mai fericită ca niciodată! După mai multe eșecuri pe plan amoros, viața ei a căpătat, din nou, culoare, în brațele lui Victor Cornea. Fotografiile postate denotă că cei doi se bucură de timpul petrecut împreună, Andreea fiind cea care-l însoțește în turneele pe care le are. 

Andreea Bălan și Victor Cornea, împreună la Wimbledon 

Pe contul de Instagram al cântăreței se regăsesc din ce în ce mai multe fotografii în care apare alături de iubitul ei, Victor, semn că cei doi își consolidează relația petrecând din ce în ce mai mult timp împreună. 

Andreea Bălan: „Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine”

În urmă cu mai mult timp, vedeta se confesa mărturisind că pentru ea partea materială nu cântărește mult în fața iubirii. Pentru Andreea, iubirea primează și consideră că în această viață este important să mergi de mână cu persoana pe care o ai în suflet. 

„Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva.

Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebată ce aș alege, clar iubirea, pentru că suntem aici să iubi, să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă.

Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai sunt o problemă de foarte mult timp, așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net