Andreea Bălan vrea să fie mireasa lui Victor Cornea! Când urmează nunta artistei

Andreea Bălan (38 de ani) pare mai fericită ca niciodată și de „vină” este povestea de dragoste pe care o trăiește cu jucătorul de tenis, Victor Cornea, cu nouă ani mai tânăr.

Andreea Bălan  iubește cu pasiune și nu se ascunde / foto: Pixabay
Andreea Bălan iubește cu pasiune și nu se ascunde / foto: Pixabay

Pentru Victor Cornea, sportivul, în vârstă de 29 de ani, care are o carieră de succes în tenis, artista a făcut gesturi pe care nu le-a mai făcut niciodată pentru niciun alt bărbat. Dacă inițial s-au ascuns, acum, când toată lumea a aflat, cântăreața nu mai ține nimic pentru ea.

Vrea oare Andreea Bălan să se mărite a doua oară?

Când ne referim la gesturi romantice, vorbim despre postatul imaginilor de cuplu pe rețelele de socializare. Ce-i drept, nici relația cu George Burcea nu a ținut-o ascunsă, dar parcă nici atunci nu era așa de asumată!

Și iubitul ei, Victor Cornea, este extrem de activ în mediul online și publică tot felul de comentarii foarte romantice la fotografiile iubitei sale.

Mai demult, când se afla invitată în cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1, jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că își dorește din nou să fie mireasă și să ajungă în fața altarului, chiar dacă a trecut printr-un mariaj care nu a fost de succes. „Da, peste câțiva ani da, de ce nu!”, a spus Andreea Bălan atunci când a fost întrebată dacă își dorește să se mărite din nou.

Victor Cornea, alături de Iohannis
Victor Cornea, alături de Iohannis

Dragostea este tot ce contează

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva.

Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine.

Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebată ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubi, să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă.

Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai sunt o problemă de foarte mult timp, așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net