Andreea Bălan confirmă relația cu tenismenul Victor Cornea. În ce ipostaze apropiate s-au afișat cei doi. FOTO

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și noul ei iubit, Victor Cornea, nu se mai ascund. Își pun poze împreună și își fac declarații de dragoste în văzul tuturor, pe Instagram. Recent, cei doi au fost împreună în Germania, acolo unde tenismenul a avut câteva antrenamente.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Bălan împreună cu Victor Cornea, în Germania

Andreea Bălan a dat frâu liber iubirii și nu se mai ascunde. Ea și tenismenul Victor Cornea au plecat împreună în Germania, acolo unde sportivul a participat la câteva antrenamente. 

La una dintre pozele lui Victor Cornea, Andreea Bălan a lăsat un comentariu cu mai multe emoji, printre care și o inimioară. 

Recent, artista a postat mai multe story-uri, tot pe pagina ei de Instagram. În toate era alături de noul iubit, Victor Cornea. Într-una dintre poze se vede cum artista îl ține de mână pe acesta. 

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea este locul 1.212 mondial la simplu, asta pentru că și-a concentrat atenția către proba de dublu, clasament în care ocupă poziția a 84-a ATP, cea mai bună din carieră.

În 2023, Cornea a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger.

Tenismenul Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan
Tenismenul Victor Cornea, noul iubit al Andreei Bălan

Andreea Bălan declara că pentru ei contează iubirea, nu lucrurile materiale

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva. Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine. Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă. Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
instagram (3) jpg
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net