George Burcea și Andreea Bălan, scandal-monstru pentru fetițe! Actorul, replică dură după acuzațiile artistei: „Cum să le iau în condițiile astea?”

De mai bine de trei ani și jumătate scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare că nu mai ajunge la un final. După ce a cerut ordonanță președințială pentru a-și putea auzi fetițele, acesta a explicat care este, de fapt, motivul pentru care nu le poate ține pe copile peste noapte. 

Motivul pentru care fetițele lui George Burcea nu dorm la el / foto: Arhivă personală
Motivul pentru care fetițele lui George Burcea nu dorm la el / foto: Arhivă personală

Prin intermediul unei postări pe Instagram, George Burcea a mărturisit că el și partenera lui de viață sunt în căutarea unui apartament mai mare. Fiind în plină mutarea, locuința lor de acum este plină de cutii, motiv pentru care îi este imposibil să oprească fetițele peste noapte în aceste condiții. 

George Burcea rupe tăcerea și îi închide gura fostei sale soții! 

Cunoscutul actor a decis să își spună și el punctul de vedere în mod public și să explice care este, de fapt, relația fetițelor atât cu el, cât și cu partenera lui, Viviana Sposub. 

Goerge Burcea, alături de cele două fetițe și Viviana Sposub / foto: Social media
Goerge Burcea, alături de cele două fetițe și Viviana Sposub / foto: Social media

„Unul din motivele pentru care am venit înapoi în țară sunt copiii mei. Urmează să ne petrecem toată luna Iulie împreună. Și pentru asta am nevoie de un spațiu potrivit pentru copii. De când am venit suntem în căutarea unui apartament mai mare, stăm cu toate valizele în mijlocul casei și încercăm să organizăm totul în așa fel încât să ne mutăm cât mai repede.

Cum să iau copiii la mine în condițiile astea, printre cutii, valize și mobilă demontată? I-am transmis mamei că nu le pot lua peste noapte. Dar în schimb mi-am petrecut cât mai mult timp posibil cu ele. Le-am luat de la grădi, am fost în parc, la joacă, la rude, la terasa lor preferată, au învățat pentru prima dată să meargă pe bicicletă cu două roți, au petrecut timp cu Vivian și mai presus de orice au zâmbit. Credeți că toate astea se puteau întâmpla în câteva ore?

Dar nu am postat nimic pentru că Ella m-a rugat. Mi-a spus: “Mami se va supăra foc dacă vede că ne-am distrat cu tine și cu Vavi. Mai bine să rămână secretul nostru!” Un copil care de la 6 ani își dorește să țină secrete pentru a nu fi mustrat???”, a explicat George Burcea, pe Instagram.

image
image
image
image
image
image
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
cub adela popescu png
image
actualitate.net