Cât de înalt este Victor Cornea pe lângă Andreea Bălan. Diferența de înălțime e uriașă

Andreea Bălan și iubitul ei, Victor Cornea, se află în aceste momente la Wimbledon. Chiar dacă jucătorul de tenis a avut ghinion, neapucând să joace pe iarba londoneză nici măcar un meci, cei doi au rămas în capitala Marii Britanii.

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt cel mai nou cuplu din showbiz / foto: arhivă personală
Andreea Bălan și Victor Cornea sunt cel mai nou cuplu din showbiz / foto: arhivă personală

Chiar dacă în trecut a ezitat să își facă publice relațiile, acum, Andreea Bălan pare mai fericită ca oricând. Posteză, spre bucuria fanilor ei, multe poze de pe unde se „plimbă” alături de Victor Cornea.

Cei care se uită atent la cel mai nou cuplu din showbiz pot observa că între Andreea Bălan și Victor Cornea este o mare diferență de înălțime, adică 31 de centrimetri. Mai exact artista are 1.65, iar jucătorul de tenis 1.96.

Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe Victor Cornea

Într-un interviu recent acordat pentru Antena 1, Săndel Bălan, tatăl Andreei, mărturisea că nu l-a cunoscut încă pe noul iubit al fiicei sale, jucătorul de tenis Victor Cornea.

„Nu știu dacă merg, mă mai gândesc, însă îi urez tot binele din lume, și mă bucur că este fericită. Îi urez viață lungă, și o carieră plină de hit-uri, să lucreze cu cei mai buni compozitori. Am postat un mesaj pe Facebook. 

Nu l-am cunoscut încă pe băiatul care îi este iubit, nu am vorbit cu ea despre acest lucru, sper doar să se înțeleagă și să fie fericiți împreună. Este fericită pe toate planurile, mă bucur că fetițele cresc, că le văd când pot și că are piese în top.

Sper să putem și noi colabora din nou, pentru că dacă vă aduceți aminte, eu i-am făcut multe piese, care încă au succes și sunt difuzate în continuare”, a povestit Săndel Bălan, tatăl artistei.

Surse apropiate din anturajul vedetei ne-au mărturisit că aceasta se află într-una dintre cele mai fericite etape ale vieții sale.

„Este fericită și îi merge bine pe toate planurile, mai puțin în relația cu fostul soț, cu care are mai multe procese pe rol. Dacă ar lasă de la ea, și nu ar mai vorbi despre el, poate că lucrurile s-ar opri de la sine, și nu ar mai există scandal între ei doi. Dar este prea mândră și știe că el a greșit mult față de ea”, au mai spus surse din apropierea vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net