Primele imagini cu Victor Cornea și fetițele Andreei Bălan. Cum se înțeleg micuțele cu noul iubit al artistei

Tenismenul Victor Cornea (29 de ani) este într-o relație de doar câteva luni cu Andreea Bălan (38 de ani). Însă, se pare că lucrurile între cei doi sunt destul de serioase, ținând cont de faptul că artista deja i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. Este prima dată când vedeta le prezintă copilelor sale un bărbat, de la despărțirea de tatăl lor. Cum se înțelege sportivul cu cele două puștoaice. 

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni. Foto: Click.
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni. Foto: Click.

Imaginea care arată cât de bine se înțeleg fetele Andreei Bălan cu iubitul acesteia

Se pare că Victor Cornea se înțelege grozav cu fetele artistei, lucru care se pot vedea și din imaginea în care apar cei trei. Tenismenul a început să le învețe acest sport pe micuțe, iar ele par extrem de încântate de iubitul mamei lor. 

„O iubesc mult. (...) E o conexiune divină și asta e tot ceea ce contează"

Poate că pasul Andreei Blan de a le face cunoștință Ellei și Clarei cu iubitul său se datorează și declarațiilor recente făcute de sportiv. Mai exact, acum câteva zile, Victor Cornea și-a declarat public sentimentele puternice pe care i le poartă iubitei sale, Andreea Bălan. 

Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. (...) Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult, îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus sportivul, acum câteva zile, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net