Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan! Nimeni nu se aștepta să facă asta atât de curând

De câteva luni, tenismenul Victor Cornea (29 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Drept dovadă, artista deja i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, pe care le are cu George Burcea, fiind prima dată când vedeta le prezintă copilelor sale un bărbat, de la despărțirea de tatăl lor. De asemenea, cuplul nu se sfiește să își arate iubirea în mediul online. Recent, cântăreața s-a bucurat de o surpriză plăcută din partea iubitului ei.

Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan / Foto: Instagram
Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan / Foto: Instagram

În ciuda faptului că fanii Andreei Bălan (39 de ani) nu au părut foarte încântați când aceasta și-a recunoscut idila cu tenismenul Victor Cornea (29 de ani), considerând, probabil, că datorită vârstei, cei doi nu vor petrece prea mult timp împreună, se pare că au devenit din ce în ce mai uniți și mai îndrăgostiți.

Victor Cornea, gest suprem de iubire pentru Andreea Bălan

Recent, după câteva luni de relație, cântăreața i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, care par extrem de încântate de iubitul mamei lor. Și nu doar atât, dar artista pare mai fericită ca niciodată alături de noul ei partener. Și nici sportivul nu se sfiește să își arate dragostea față de cântăreață, drept dovadă, acesta i-a făcut un cadou iubitei sale.

Andreea Bălan a publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, un videoclip în care apare un prosop cu numele ei. Mai exact, se pare că Victor Cornea și-a personalizat prosopul de la Roland Garros cu numele artistei!

De când sunt împreună, Andreea Bălan radiază de fericire, duce o viață frumoasă, plină de călătorii, lângă iubitul său mai tânăr cu aproape 10 ani. Cântăreței pare să îi priască din plin povestea de dragoste cu tenismenul, care durează deja de două luni. Este toată numai un zâmbet și dragostea i se citește pe chip.

Pe 23 iunie, atunci când a împlinit vârsta de 39 de ani, Andreea Bălan chiar a recunoscut faptul că este fericită și acest lucru se datorează noului bărbat din viața ei: „Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a fost mesajul publicat de aceasta pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net