Andreea Bălan l-a umilit pe George Burcea! Ce a spus despre rolul din serialul Wednesday: „Să facă bani să plătească pensia alimentară”

Deja conflictul dintre Andreea Bălan și fostul ei soț nu mai este un secret pentru nimeni. Cei doi au împreună 2 fiice, iar despărțirea nu a fost deloc una amiabilă și niciunul dintre ei nu a ezitat să ia poziții dure față de celălalt. Ei bine, nu cu mult timp în urmă, Andreea Bălan și-a făcut cunoscută opinia ei despre rolul lui George Burcea din serialul „Wednesday”.

Cei doi s-au despărțit în 2020
Cei doi s-au despărțit în 2020

Probabil că nu mai este deloc un secret pentru niciunul dintre noi că despărțirea dintre Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, nu a fost deloc una tocmai amiabilă. Fostul cuplu are împreună 2 fiice, iar conflictul dintre artistă și fostul ei soț este deja bine cunoscut în rândul publicului din țara noastră. Ei bine, nu este deloc ceva surprinzător ca cei doi să ia poziții dure unul față de celălalt, iar recent, Andreea Bălan și-a făcut cunoscută opinia pe care o are față de rolul fostului ei soț, în serialul „Wednesday”.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Playtech, totul a avut loc atunci când jurata de la „Te cunosc de undeva” a fost invitată la podcast-ul lui Jorge. Vă reamintim, Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației lor în anul 2020, însă procedura de divorț a ajuns la final de abia anul trecut, în 2022. Cele 2 fete ale lor, Ella și Clara, se află alături de mama lor.

Ce a spus Andreea Bălan despre rolul soțului ei în „Wednesday”

Prezentă la podcast-ul „Vorba lu’ Jorge”, Andreea Bălan a fost întrebată de către acesta cum s-a simțit și dacă a fost invidioasă atunci când a văzut că fostul ei soț are succes în Statele Unite, datorită rolului său din serialul-fenomen „Wednesday”. La această întrebare, artista a răspuns scurt: „pentru cele 3 secunde, nu. Patru, hai! Măcar să facă bani să plătească pensie alimentară!”

Andreea Bălan a fost amuzată de întrebare, însă, vorbind în continuare despre relația cu fostul ei soț, ea a spus că l-a iertat pentru problemele din timpul căsniciei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
ela craciun 11 jpg
pepe raluca pastrama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net