Andreea Bălan, apariție răvășitoare într-o locație de fițe: „Corpul meu e în flăcări”

Tocmai a împlinit 39 de ani, dar Andreea Bălan arată mai bine ca niciodată! Artista a avut o apariție răvășitoare într-o locație de fițe, iar pozele au atras imediat atenția urmăritorilor acesteia de pe rețeaua de socializare Instagram. Artista se află în Suedia, alături de iubitul ei cu 9 ani mai tânăr, Vlad Victor Cornea.

Se pare că relația de dragoste pe care Andreea Bălan (39 de ani) o are cu iubitul ei Vlad Victor Cornea (29 de ani) este una plină de bucurie și împlinire, deoarece artista arată mai fermecătoare ca oricând. În aceste zile, ea se află în Båstad, Suedia, unde iubitul ei a fost invitat să participe la turneul de tenis ATP Tour 250.

Iar artista tocmai a avut o apariție răvășitoare, postând pe pagina personală de Instagram mai multe poze din Suedia. Deși Andreea Bălan a împlinit 39 de ani recent, ea arată mai bine ca oricând, iar rochia albă, mulată pe corp, pe care o poartă în poze a stârnit un val de aprecieri din partea fanilor de pe Instagram.  

Andreea Bălan și Vlad Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Alături de pozele postate pe rețeaua de socializare, Andreea Bălan a scris descrierea: „Chimia ești tu atingându-mi mintea și îmi aprinde tot corpul.”

Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Victor Cornea, declarând  într-un interviu oferit celor de la Antena Stars că „Sunt foarte fericită și împlinită! Am tot ceea ce îmi doresc, iar sănătatea familiei mele, a fetițelor mele, a mamei mele și a mea este foarte importantă. În ultimii ani am găsit liniștea în interiorul meu și m-am echilibrat.”

„Astăzi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragii mei, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată”, a mai declarat aceasta, cu ocazia zilei ei de naștere. Între timp, cele 2 fiice ale Andreei Bălan, Ella și Clara, au rămas în țară, alături de tatăl lor, actorul George Burcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net