Victor Cornea s-a mutat în casa de 850.000 de euro deținută de Andreea Bălan? Cum s-a dat de gol cântăreața: „E curtea plină...”

Ultima actualizare:

Andreea Bălan și Victor Cornea au dus relația lor la un alt nivel! Se pare că tenismanul este deja un obișnuit în vila vedetei din Pipera, unde, surpriză, curtea e toată împânzită de mingi de tenis.

Andreea Bălan (39 de ani) nu a ezitat să le arate fanilor unde locuiește, într-un clip  postat pe TikTok. Artista deține o proprietate imensă, al cărei preț se ridică la 850.000 de euro.

Cât costă vila duplex Andreei Balan din Pipera?! Te ia cu amețeală!

Proprietatea este impresionată încă de la intrare, având în vedere că, inițial, a fost gândită ca un duplex.

Nu locuiesc cu chirie. E casa mea. Ținând cont că zona e foarte bună, casa e foarte mare, în Pipera, cred că prețul ei este estimat acum la 850.000”, a dezvăluit Andreea Bălan, în filmare.

Spațiul pe care se întinde impozanta proprietate este 340 de metri pătrați, casa fiind construită pe un teren de 500 de metri.

Vedeta a făcut apoi, ca o gazdă primitoare, un tur al vilei, dezvăluind astfel că locuința are foarte multe camere, 5 băi, o spălătorie, două dressinguri, dar și 2 sau 3 locuri de parcare.

Casa are două intrări, pentru că a fost construită ca duplex inițial, dar acum este o casă mare.

Aici este spălătoria. Spălăm cu două mașini, avem uscător, călcător, tot ce trebuie pentru că avem copii. Livingul are o suprafață de 120 de metri pătrați, au fost două încăperi care a devenit una singură.

Aici e studioul de înregistrări. Este făcut ca și studio de înregistrări, doar că nu avem aparatură, dar este antifonat ca și studio. Avem și 5 băi și două dressinguri”, a mai spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan are curtea plină de mingi de tenis: „Mai nou îmi place foarte mult...”

Surpriza a venit, însă, la final, căci în curtea impozantei vile ale cântăreței se puteau observa foarte multe mingi de tenis, care aparțineau, cel mai probabil, iubitului cântăreței, tenismanul Victor Cornea.

„Mai nou îmi place tenisul și îl practic”, a fost comentariul blondinei.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea a evoluat cu pași repezi. Tenismanul, în vârstă de 29 de ani, le-a cunoscut deja și pe fetițele Andreei Bălan, și se pare că acesta s-a mutat deja la solistă acasă, unde îi dă lecții intensive de tenis.

Victor Cornea este originar din Sibiu, iar când vine în București nu ezită să înnopteze la Andreea acasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net