George Burcea, mesaj subliminal fix în timp ce Andreea Bălan își primea cadoul de la Victor Cornea: „E probabil s-o iei”

Se pare că Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o perioadă a vieții lor extrem de diferită. În timp ce cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismenul Victor Cornea, actorul se concentrează asupra carierei sale, cât și, după cum sugerează pe pagina sa de Instagram, asupra plimbărilor prin București.

După cum devine din ce în ce mai evident în ultimul timp, Andreea Bălan și George Burcea trăiesc o perioadă a vieții lor extrem de diferită. În timp ce cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de tenismenul Victor Cornea, actorul se concentrează asupra carierei sale, cât și, după cum sugerează pe pagina sa de Instagram, asupra plimbărilor prin Capitală. Chiar dacă cei doi nu mai sun împreună, conflictul dintre cei doi merge în continuare chiar și astăzi, mărul discordiei fiind custodia celor două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara.

Recent, Andreea Bălan a primit un cadou superb de la iubitul ei, tenismenul Victor Cornea, alături de care formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar nici măcar diferența de 10 ani între cei doi nu a reușit să stea în calea iubirii adevărate.

George Burcea, mesaj subliminal către fosta soție?

În această perioadă, sportivul se află în Statele Unite, pentru a participa la turneul de tenis US Open. Cu toate acestea, distanța de iubita sa nu înseamnă nimic pentru el, așa că i-a trimis un buchet superb de flori! „Așa arată fericirea”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei personală de Instagram.

În timp ce Andreea Bălan se mândrea pe Instagram cu buchetul primit de la iubit, George Burcea posta și el pe pagina sa, actorul părând să se plimbe prin Capitală. „E locu'-n care n-ai curaj, n-ai cum să vrei. Posibil s-o dai, da' e probabil s-o iei 🤘😏”, a scris George Burcea drept descriere la poza postată pe rețeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net