Ce sumă uriașă a plătit Andreea Bălan pe noul său bolid de lux. Puțini români și-ar permite o asemenea mașină

În ultima vreme, lucrurile s-au aranjat parcă de la sine în viața Andreei Bălan. Artista, cunoscută de o întreagă țară, continuă să uimească făcând cele mai scumpe achiziții. Iubita lui Victor Cornea a bifat pe lista sa o nouă mașină, pentru care a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 150.000 de euro, preț pe care ea l-a dezvăluit. 

Andreea Bălan și-a cumpărat o nouă mașină / foto: Facebook
Andreea Bălan și-a cumpărat o nouă mașină / foto: Facebook

Recent, Andreea Bălan a postat în social media imagini cu noul ei bolid de lux. Pe lângă felicitările primite, ea nu a scăpat de întrebările insistente ale internauților: de unde bani? 

Andreea Bălan și veniturile pe care le are 

Artista a mărturisit în social media faptul că veniturile ei se datorează proiectelor pe care le are în desfășurare. 

„Cu multe. Sunt cântăreață, dansatoare, entertainer, jurat TV, influenceriță, patinatoare, câteodată prezentatoare, deci veniturile sunt din toate părțile”, a declarat Andreea Bălan. Ulterior, ea a mărturisit că mașina pe care o conduce valrează 150.000 de euro.

„Mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni”

În timp ce mulți se întreabă cum de își permite lucruri scumpe, Andreea Bălan are grijă să le reamintească de toate sacrificiile pe care le-a făcut și cât de mult a muncit pentru a ajunge să aibă astăzi o viață la care doar mulți visează.

„Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…)

De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele. Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni, pentru că tot timpul eram pe carieră”, a declarat Andreea Bălan, pentru UNICA.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net