Andreea Bălan s-a accidentat! Mânată de adrenalină, cântăreața a căzut de pe placă

Nu este doar îndrăgostită, ci și vitezomană! Atunci când nu își petrece timpul cu cele două fetițe ale ei, Ella Maya (6 ani) și Clara (4 ani), sau nu se află în diverse escapade prin lume cu iubitul tinerel, jucătorul de tenis român Victor Cornea (29 de ani), Andreea Bălan (39 de ani) face sporturi extreme. 

Mânată de adrenalină, cântăreața și jurata emisiunii “Te cunosc de undeva” de la Antena 1, s-a încumetat să meargă în acest weekend la o sesiune de ski-nautic, s-a urcat pe placă și dusă a fost, cum se zice, doar că…în apa din lacul pe care a practicat sportul acvatic. 

Andreea Bălan s-a ambiționat să facă wakeboard dar până a reușit să se echilibreze pe placa de ski-nautic a durat ceva! A căzut în apă, s-a ridicat, s-a accidentat, și tot așa, până când a reușit să execute mișcările pe placă cum trebuie. Și a fost tare mândră de rezultat, ajutată fiiind să facă asta de un antrenor specializat.

Azi am încercat ceva nou – wakeboard și mi-a plăcut foarte foarte mult! M-am prins repede de mișcare și la a treia încercare m-am ridicat falnică. Dați swipe să vedeți căzăturile și concluzia experienței. Urmează să postez și reels-ul sexy cu pletele în vânt. Mâine pun o parte din noua piesă, “Băieți cu pletele în vânt”, a anunțat Andreea Bălan pe pagina sa de social media.

Mi-a plăcut super mult! Super adrenalină și o să revin! Și am reușit din a treia încercare!”, a mai mărturisit  artista pe Instastory, arătându-și la un moment dat și julitura de le picior de unde îi curgea sânge.

Și-a lăsat iubitul să plece singur în Bosnia-Herțegovina

Ambițioasă din fire, Andreea Bălan reușește până la urmă tot ceea ce își propune. După ce își face plăcerile și a încercat să iasă  cu fruntea sus de la prima ei lecție de wakeboad, Andreea Bălan a petrecut timp și cu fetele ei, le-a ajutat să facă lego, apoi au ieșit împreună în oraș, la cumpărături și au luat masa la restaurant. Asta în timp ce iubitul său, jucătorul de tenis Victor Cornea, este la un alt turneu, cel de la Banja Luka (Bosnia-Herțegovina) pe care l-a câștigat, ajungând astfel la al șaselea titlu de dublu din acest an.

Victor Cornea nu a mai fost însoțit de iubita sa, cântăreața Andreea Bălan, în Bosnia-Herțegovina, după ce au mers împreună și au fost nedespărțiți în Germania și Austria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net