Cum se înțelege Victor Cornea cu mama Andreei Bălan. S-a văzut clar ce relație are tenismenul cu „soacra”

Andreea Bălan se poate declara cea mai fericită femeie! Soarele a ieșit pe strada artistei după ce a început o relație cu Victor Cornea, bărbatul care are grijă nu doar de ea, ci și de familia ei. Tenismenul are o relație bună și cu mama Andreei Bălan, cea care se ocupă de creșterea nepoțelelor sale și are grijă de casă. 

Cum se înțelege Victor Cornea cu mama iubitei sale / foto: Click! Colaj
Cum se înțelege Victor Cornea cu mama iubitei sale / foto: Click! Colaj

Recent, Andreea Bălan a împărtășit cu fanii ei un moment unic. În timp ce se întorcea acasă, vedeta a surprins cu camera telefonului mobil o scenă care aproape că a făcut-o să plângă: Victor Cornea și cele două fetițe ale ei se jucau pe stradă, moment care a emoționat-o profund pe artistă. 

Victor Cornea și mama Andreei Bălan se înțeleg de minune! 

Tenismenul pare că s-a integrat perfect în familia iubitei sale. Nu doar fetițele artistei, Maya și Ella l-au acceptat și îl îndrăgesc, ci și mama ei, cu care tensimentul are o relație liniștită și apropiată, după cum lasă de înțeles postările lor din social media.  

Ori de câte ori nu are competiții de tenis și Andreea se află plecată în turnee, Victor Cornea locuiește la ea acasă, acolo unde se află în permanență mama și fetițele sale, semn că jucătorul de tenis se înțelege foarte bine cu „soacra” lui. 

Andreea Bălan: „Sunt cea mai fericită, vă jur!” 

Fanii Andreei Bălan au fost martorii tristeții și fericirii de care a avut parte în ultimii ani. Deși artista a fost nevoită să treacă prin nenumărate experiențe dureroase, în cele din urmă, toate au pregătit-o să îmbrățișeze adevărata fericire din viață. 

Lângă Victor Cornea înflorește pe zi ce trece, se simte iubită și protejată, dar mai ales norocoasă. Jucătorul de tenis nu o iubește doar pe ea, ci și familia pe care o are. Este atent cu fetițele Andreei Bălan din fosta căsnicie cu George Burcea și, mai nou, au diverse activități împreună, precum învățatul mersului pe bicicletă. 

„Deci nu, n-ai cum așa ceva! Doamne, trăiesc cea mai mare fericire, vă jur! Uitați-vă! Cea mai mare fericire. Victor e pe stradă cu fetele. Sunt cea mai fericită, vă jur. Așa ceva n-am crezut c-o să trăiesc. Iubiții mei! Vai, îmi vine să plâng, jur!”, a spus Andreea Bălan, în clipul video postat pe InstaStory. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net