Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea, de ziua lui. A venit cu tortul în mână în fața tuturor: „Îl celebrez pe omul care…”

Tenismenul Victor Cornea a împlinit 30 de ani pe 24 septembrie 2023. Și cum Andreea Bălan obișnuiește să țină cele mai frumoase petreceri, i-a pregătit o surpriză iubitului ei! Totodată, cântăreața a ținut să publice imagini pe rețelele sociale, alături de un mesaj emoționant.

Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea / Foto: Instagram
Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea / Foto: Instagram

Trăiesc o adevărate poveste de dragoste și nu se sfiesc să arate acest lucru la fiecare pas! Andreea Bălan a ales să facă public în mod oficial faptul că iubește și este iubită, în ziua în care a împlinit 39 de ani. Duminică, 24 septembrie, iubitul ei Victor Cornea a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Și de această dată artista a vrut să demonstreze că este cea mai fericită femeie și i-a făcut o declarație partenerului său. De asemenea,  nu a ratat ocazia de a-i pregăti o surpriză bărbatului de care s-a îndrăgostit.

Andreea Bălan, declarație de dragoste pentru Victor Cornea

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenșa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, este mesajul publicat de către Andreea Bălan, pe pagina sa personală de Instagram, însoțit de mai multe fotografii cu surpiza pe care i-a făcut-o.

De asemenea, cântăreața, care și-a admirat iubitul încă de când l-a cunoscut, datorită performanțelor sale, nu a ratat ocazia de a-i pregăti bărbatului de care s-a îndrăgostit și un tort special, cu tematică de tenis, în culoare verde, cu numele sportivului.

Se pare că povestea de dragoste dintre faimoasa cântăreață Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea devine tot mai puternică pe zi ce trece și pare că nimeni și nimic nu i-ar putea despărți. Și fetițele artistei îl adoră pe partenerul de viață al mamei lor, dovadă fiind chiar filmulețe publicate de cătrea aceasta adesea în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net