Dovada că Victor Cornea și-a luat rolul de „tată” în serios. Ce a făcut tenismenul cu fetițele Andreei Bălan

Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Andreea Bălan și Victor Cornea pare să devină din ce în ce mai puternică pe zi ce trece! Iar pentru ca relația lor să poată avea un viitor de lungă durată, un lucru important pe care amândoi îl au în vedere este modul în care tenismenul român va fi acceptat de către cele două fiice ale cântăreței! Ei bine, potrivit postărilor pe care le-a făcut Andreea Bălan pe contul personal de Instagram, se pare Victor Cornea își ia rolul de „tată” în serios.

Se pare că povestea de dragoste dintre faimoasa cântăreață Andreea Bălan (în vârstă de 39 de ani) și tenismenul Victor Cornea (29 de ani) pare să devină din ce în ce mai puternică, pe zi ce trece! Cu toate acesteam, ambii sunt conștienți că dacă vor ca relația lor să poată avea un viitor de lungă durată, un lucru important pe care amândoi trebuie să îl aibă în vedere este modul în care tenismenul român va fi acceptat de către cele două fiice ale cântăreței!

Ei bine, potrivit postărilor pe care le-a făcut Andreea Bălan pe contul personal de Instagram, se pare Victor Cornea își ia rolul de „tată” în serios.

Victor Cornea își ia rolul de „tată” în serios

Andreea Bălan a postat mai multe story-uri pe contul personal de Instagram, unde se mândrește cu relația strânsă pe care o au fiicele ei cu Victor Cornea. Aceștia se află acum în Saint-Tropez, unde tenismenul participă la un turneu, iar alături de el se află și iubita sa, cât și cele două fiice ale acesteia. Iar, pentru Victor Cornea, această perioadă a adus și ziua sa de naștere, iar cele mici au fost foarte entuziasmate de a pregăti petrecerea pentru tenismen!

În imaginile postate de către Andreea Bălan, tenismenul este foarte fericit în timp ce se joacă cu cele mici, iar fiicele cântăreței au fost extrem de fericite atunci când a venit momentul să îi pregătească o petrecere aniversară sportivului.

Se pare că Victor Cornea și-a luat foarte în serios rolul de „tată”, iar legătura dintre el și Andreea Bălan devine din ce în ce mai puternică.

image
image
image
image
image
image
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png