Andreea Bălan și-a dus fetițele în vacanță pe ieftineală! Ce le-a oferit artista la prânz și ce destinație a ales. VIDEO

Andreea Bălan și-a luat mama și două cele fetițe și au plecat, preț de câteva zile, să se relaxeze în Vama Veche. Artista își petrece timp cu familia ori de câte ori are ocazia și împărtășește totul cu fanii ei. Așa au reușit aceștia să observe faptul că Andreea Bălan nu este doar o femeie modestă, ci își învață și copilele să trăiască așa. 

image

Pe contul de Instagram al Andreei Bălan se regăsesc mai multe imagini de la mare, cu mama și fetițele sale. Vedeta le-a filmat și la ora prânzului, când mâncau un platou de fructe, semn că, deși are bani, Andreea știe cât de important este ca fetele sale să aibă parte de o viață normală, oferindu-le nu doar lux, ci și lucruile minore, dar pline de însemnătate. 

Andreea Bălan, o mamă modestă 

Andreea Bălan este o mamă fericită. A adus pe lume două fetițe - Ella și Clara, rodul iubirii dintre ea și fostul soț, George Burcea. Mariajul lor s-a sfârșit, astfel că vedeta și-a crescut cum a știut mai bine copii, de un mare ajutor fiindu-i și mama ei. 

Majoritatea oamenilor observă cum copiii celebrităților nu doar din România, ci și de peste hotare obișnuiesc să aibă o viață plină de lux, la fel fiind și mesele lor. Andreea Bălan vrea să stea departe de acest clișeu. În ciuda faptului că a reușit să agonisească o avere destul de măricică, nu uită să drămuiască cu grijă fiecare bănuț.

Cum i-a cunoscut Andreea Bălan pe părinții lui Victor Cornea 

Din primăvara acestui an, Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Cornea (29 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artista pare mai fericită ca niciodată și astfel a decis să vorbească într-un vlog pe canalul ei de YouTube despre cum decurge relația cu tenismenul, dar și cum a ajuns să-i cunoască părinții. 

„Am avut parte de o vară foarte frumoasă, deoarece pe strada mea a venit în sfârșit dragostea. Ce frumos sună. Cred că unii dintre voi știți că în sfârșit iubesc și sunt iubită. De ce spun în sfârșit? Deoarece în ultimii doi ani am fost singură și iată că, în sfârșit, m-am îndrăgostit și pot să vă povestesc cum este dragostea, cât de frumoasă e dragostea.

Așadar, de ziua mea, pe 23 iunie, am putut să fac marele anunț: sunt iubită și îl iubesc pe Victor Vlad Cornea, singurul jucător român clasat în top 70. (...) Eu și Victor suntem împreună de câteva luni, din primăvară, și bineînțeles, am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului (...). 

După ce s-a terminat turneul din Germania, am venit acasă împreună și am plecat într-o minivacanță la Sibiu, la părinții lui, și astfel i-am cunoscut părinții. Am aflat că lui Victor îi plac foarte mult plimbările în natură. (...) Apoi am venit acasă de la Sibiu și a venit ziua mea.”, a povestit Andreea Bălan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net